Viorica Dăncilă continuă tradiția liderilor PSD și absenteză de la Ziua Marinei

 
Foto: realitateadedambovita.net
Foto: realitateadedambovita.net

PSD confirmă tradiția. Pentru al 3-lea an la rând, liderii social-democrați lipsesc de la una dintre cele mai importante ceremonii militare din România. 

Tradiția absenței de la Ziua Marinei a fost inagurată de Liviu Dragnea.

În 2017, nici Dragnea, nici nici Călin Popescu Tăriceanu și nici premierul PSD de la acea vreme, Mihai Tudorse, n-au participat la paradă. Toți au motivat că erau în concediu.

Un an mai târziu, scenariul s-a repetat. Liviu Dragnea, care potrvit unor surse din PSD se afla pe Litoral, a evitat să participe la eveniment. Premierul Viorica Dăncilă a trimis un comunicat cu urări.

Anul acesta, Viorca Dăcnilă, care este și președinte PSD și premier, absentează de la ceremoniile militare organizate de Ziua Marine, dar trimis un comunicat cu urări.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
dodo
15 Aug 17:30
pai psd nu putea face regie si la constanta asa ca s-a concentrat pe iasi unde-i iese altfel se lasa cu huiduieli si asta nu da bine in campanie
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?