Miliardarul care a șocat opinia publică s-a sinucis în închisoare

 
Miliardarul Jeffrey Epstein s-a sinucis
Miliardarul Jeffrey Epstein s-a sinucis
Miliardarul Jeffrey Epstein s-a sinucis

Miliardarul Jeffrey Epstein, acuzat de pedofilie, s-a sinucis în închisoarea din New York.

Miliardarul Jeffrey Epstein, acuzat de pedofilie, s-a sinucis în închisoarea din New York. 

Miliardarul acuzat de pedofilie a fost găsit mort în celula sa la Centrul Corecțional Metropolitan.

Bărbatul de 66 de ani își aștepta procesul pentru conspirație și trafic sexual. 

Ghislaine Maxwell ar fi câștigat încrederea unor fete tinere, pentru a le obliga apoi să întrețină relații sexuale cu miliardarul Jeffrey Epstein. Una dintre victime: „Este incredibil că o femeie a putut face așa ceva", se arată într-un material DW.

Cazul Jeffrey Epstein a cutremurat opinia publică: un miliardar, care se presupune că a abuzat sexual sute de fete, scăpând aproape nepedepsit. Iar cu cât ies mai multe detalii la lumină, cu atât devine mai clar: și alte personalități ar putea fi implicate în rețeaua de trafic de persoane în scopuri sexuale.

Prințul Andrew, fiul reginei Elisabeta a II-a, ar fi forțat și el fete mijlocite de Epstein, să întrețină cu el relații sexuale. Fostul ministru american al Muncii, Alexander Acosta, a fost nevoit să-și dea demisia, fiind parțial responsabil pentru că Epstein a scăpat de pedeapsa de închisoare cu viața în anii 2000. Iar despre Bill Clinton și Donald Trump se știe că erau prieteni cu Epstein.

Un rol de cu totul altă dimensiune în scandalul Epstein îl are o femeie, al cărei nume este mai puțin cunoscut: Ghislaine Maxwell. Britanica, în vârstă de 57 de ani, care se prezintă drept "socialite" (personalitate mondenă), a rămas prietenă cu Epstein, după ce fusese iubita acestuia pe o perioadă scurtă în 1992. Se pare că Maxwell i-a furnizat miliardarului tinere ani de zile, pregătindu-le chiar pentru escapadele sexuale cu acesta.

Nu se cunosc multe despre viața privată a lui Ghislaine Maxwell. Este fiica mogulului media britanic Robert Maxwell, care a murit pe iahtul său în condiții misterioase, în 1991. La momentul respectiv avea datorii exorbitante și se servea fără jenă din fondul de pensii al angajaților săi. Ghislaine Maxwell a emigrat în SUA, tocmai pentru a scăpa de ochii presei britanice de bulevard. În 2012 a pus bazele unei organizații caritabile de salvare a oceanelor, numită TerraMar.

Epstein a declarat la un moment dat că Maxwell este ”cea mai bună prietenă” a sa. Revista Vanity Fair scria că Maxwell îi organiza lui Epstein ”o mare parte din viață”. Tot din această organizare de viață se pare că făceau parte și fetele, pe care i le găsea Maxwell, după cum povestesc Virginia Roberts și alte femei.

În aprilie 2018, Maria Farmer, o fostă angajată a lui Epstein, a ieșit și ea în fața presei, potrivit g4media. Ea și sora ei, care avea atunci 15 ani, ar fi fost abuzate sexual de două ori în anii 1990 de Epstein și de Maxwell.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
''Eooororile'' costa viata romanilor !!!
11 Aug 07:34
Asta inseamna sa AI RUSINE si un dram de decenta !!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?