Tudorel Toader i-a dat replica lui Augustin Lazăr prin intermediul realitatea.net

 
Tudorel Toader
Tudorel Toader

Tudorel Toader a oferit o replică promptă, pentru realitatea.net, după ce Augustin Lazăr a declarat, pentru Realitatea TV, că nu a instrumentat niciun dosar al preşedintelui Klaus Iohannis.Tudorel Toader a dezvăluit că urmează să publice documentul de clasare a dosarului care îl viza pe Klaus Iohannis, despre care a declarat că exista în dosarul de candidatură a lui Augustin Lazăr.

"Eu v-am spus ceea ce avem la Ministerul Justiției, ceea ce vă vom arăta", a declarat Tudorel Toader pentru realitatea.net.

Ministrul Justiției a continuat: "Sunt mai multe inadvertențe. Nu avea evaluarea, dar a prezentat o clasare referitoare la Iohannis. Să nu uităm faptul că forma de la Ministerul Justiției a plecat la președinte".

De la ce a pornit reacția lui Tudorel Toader pentru realitatea.net

Tudorel Toader duce o luptă cu procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Augustin Lazăr, începând cu 25 august. Atunci, ministrul Justiției a anunţat, printr-un mesaj postat pe pagina lui de Facebook, că declanşează "procedura legală pentru evaluarea activității manageriale desfășurată de către procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție".

Acum două zile, pe 24 octombrie, la două luni după acel anunț și cu o întârziere de o lună față de termenul autoimpus, Tudorel Toader a propus revocarea din funcție a lui Augustin Lazăr. Totul s-a produs în urma unui raport de evaluare de 63 de pagini, care conținea 20 de motive care au stat la baza declanșării procedurii de revocare a procurorului general al Romaniei.

Tot pe 24 octombrie, ministrul Justiției a făcut următoarea afirmație: "Nu înţeleg de ce apare o rezoluţie de clasare emisă de procurorul Lazăr referitoare la preşedintele României în funcţie".

Astăzi, în exclusivitate pentru Realitatea TV, Augustin Lazăr a afirmat că nu a instrumentat niciun dosar al preşedintelui Klaus Iohannis, așa cum spusese Tudorel Toader.

Imediat după declarațiile lui Augustin Lazăr, Tudorel Toader a oferit replica promptă, pentru realitatea.net și a dezvăluit faptul că urmează să prezinte dovada.

 

 

 

.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
V.ali
27 Oct 01:52
Tudorele dute si te pensioneaza si tu ca ìncepi sa devi o rusine pentru cei ce le-ai fost dascal in ale dreptului.0
Răspunde
0 0
V.ali
27 Oct 01:34
Un rmàn drept cinstit si onest cum au fost stabuni nostri de la daci si pìna ziua de azi sar rusina de un asemenea om ce se vrea si lector universitar intr-un domeniu de maxima importante cum Este dreptul.Contrazis de toste mediile din domeniu atit cele interne cit si iternationale:curtea costituzionale comisia de la Venezia, parlamentul european si nu numai,acest om Este o rusine pentru cei ce practica aceasta miserie vitala intr-o societate ce se vrea democratica,fie ea si cea romàneasca.Ìn concluzie;eu pe acest om nu mi Las imagina lector la o facultate atit de apreciata in intreaga lume.
Răspunde
0 0
Luti apărarea constituției decât a dlui procuror !
27 Oct 06:14
2 Dl de la ora 1,52,ați uitat o invinuire,dl ministru a lăsat paralemtul să greseasca si să supere chiar pe dna Gprghiu, folosint cuvinte si expresii neconstitutioale.Vedeti coumicatul CCR: deputatii trebuie să evite pe viitor , expresii si cuvinte neconstituționale,altfel hashtagii dansează,astfel :
-sintagma „probele administrate”],
-sintagma „probe certe, dincolo de orice îndoială”],
-sintagmele „dacă acesta a cunoscut că scopul transferului este evitarea confiscării”
- sintagma „probe certe”
-probe certe, dincolo de orice îndoială”
-cuvântul „pedeapsă”], pct.43 [cu referire la art.277 alin.(31)], pct.49 [cu referire la art.295 alin.(3)], pct.51 e si el neconstituțional.
0 0
Gelu
26 Oct 18:32
Pentru cine mai credea ca Tudorica nu o sa vina si cu dovezi, iata ca le are. Nu ma dezamageste niciodata omul asta...
Răspunde
0 0
MirceaCelTanar
26 Oct 16:29
Tudorele, nu te lasa... ca astia "e" cu statu' paralel (iti explica Tari care e treaba). Tu vino cu "dovada". Vorba lui tata Leana: "Dovada, vreau dovada", altfel e o alta "minciuna in fals" (vorba lui nea Nicu).
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?