Trenuri cu întârzieri de sute de minute între stațiile Timișu de Sus și Dârste

 
CFR Călători a anulat alte 7 trenuri
CFR Călători a anulat alte 7 trenuri

Mai multe trenuri au întârzieri chiar şi de trei ore din cauza unor lucrări care se fac între staţiile Timişu de Sus şi Dârste, în judeţul Braşov, pentru remedierea unui deranjament la circuitul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact.

Reprezentanţii CFR Infrastructură au anunţat că, începând cu ora 7.00, circulaţia feroviară pe firul I între staţiile Timişu de Sus şi Dârste a fost blocată pentru remedierea unui deranjament înregistrat pe circuitul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact.
 
În aceste condiţii, traficul feroviar în zona respectivă s-a desfăşurat, timp de o oră şi jumătate, doar pe firul II cu locomotive Diesel.
 
”Măsurile de ataşare a locomotivelor Diesel la trenuri şi de redirecţionare a traficului feroviar pe un singur fir asigură continuitate în circulaţia trenurilor pe intervalul menţionat, însă se înregistrează întârzieri în graficul tuturor trenurilor care tranzitează zona respectivă”, precizează CFR.
 


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?