Sondaj pentru testarea candidaților la Primăria Capitalei. Patru liberali, în luptă cu Gabriela Firea

Monday, 20 January 2020, 07:45 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Premierul a declarat că această cercetare va fi lansată luni. Propuși din partea PNL pentru acest sondaj sunt Rareș Bogdan, alături de Violeta Alexandru, Ionel Dancă și Ciprian Ciucu.

Deși este vizat de studiu, Rareș Bogdan susține că nu el ar fi soluția pentru Primăria Capitalei și că sunt și alți candidați valoroși în PNL. Pentru scaunul Primăriei Capitalei se luptă și Vlad Voiculescu, susținut de PLUS, Nicușor Dan, un candidat independent promovat de USR, Theodor Paleologu de la PMP și Gabriela Firea, candidat PSD.

 

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-20 08:48:43
Sergiu

Sa ma ierte cine vrea dar de Alexandru, Danca si Ciucu nu am auzit pana luna trecuta, mi se pare o bascalie candidaturile astea.

2020-01-20 09:25:58
Paine si circ in Romanica

Lupta se da intre Nicusor Dan si Firea, PNL nu are candidat de calibru decat pe Iohanis. Ar mai putea sa incurce Voiculescu ala cu medicamentele care va avea o campanie finantata serios. Rares Bogdan isi face avant degeaba, gradul de antipatie la adresa lui este din ce in ce mai mare iar Paleologu are tinicheaua Basescu de gat care-l trage in jos. Dar mai sti cum e si cu Facebook-ul asta, iar acum diaspora voteaza in gand.

2020-01-20 09:26:39
marian

Alegerile care vin sunt un moment important pentru România. Este momentul să decidem dacă vrem o tara a pensionarilor sau a generațiilor tinere.

Alte articole din: Ultimele Stiri