Pandurii: Oficialii susţin că vor retrage echipa de pe teren dacă vor fi dezavantajaţi de arbitri

Thursday, 05 November 2009, 17:06 Sursă: NewsIn

Autor: Realitatea.NET
"Am fost şocaţi când am auzit de decizia CCA de a-l înlocui pe Deaconu la meciul de mâine. Vasile Avram este direct răspunzător pentru acest joc, unul foarte important pentru cele două echipe care sunt în luptă directă pentru evitarea retrogradării. Suporterii noştri sunt la capătul răbdării după ultimele două meciuri şi considerăm că un ecuson FIFA este mult mai potrivit. Contestăm vehement delegarea lui Paul Unimătan şi suntem decişi să scoatem echipa de pe teren dacă vom simţi că suntem dezavantajaţi de brigada de arbitri", a declarat secretarul general al clubului, Daniel Băloi.

Oficialul spune că reacţia sa vine ca urmare a arbitrajului lui Unimătan de la meciul cu Ceahlăul, câştigat de gorjeni cu scorul de 2-1. "La Piatra Neamţ am fost dezavantajaţi de acest arbitru care nu l-a eliminat pe portarul gazdelor în minutul 15 şi a mutat un penalty în afara suprafeţei de pedeapsă, iar apoi a tras cu Ceahlăul până la finalul celor 90 de minute de joc. Este curios faptul cum acest arbitru primeşte întâmplător delegări la meciurile echipelor Ceahlăul Piatra Neamţ şi Gloria Bistriţa. În general, clubul nostru s-a abţinut în a face comentarii cu privire la delegarea arbitrilor înaintea meciurilor, dar acum s-a umplut paharul", a afirmat acesta.

Băloi cere schimbarea brigăzii de arbitri sau să fie delegat un supervizor din partea LPF. "Noi ne dorim ca meciul să se joace doar pe teren, fără a fi influenţat de alţi factori externi. Cerem în mod public schimbarea acestui arbitru, iar dacă acest lucru nu va fi posibil, îi solicităm domnului preşedinte Dumitru Dragomir delegarea unui supervizor", a conchis secretarul grupării gorjene.

Comisia Centrală a Arbitrilor a anunţat, joi seară, că arbitrul Paul Unimătan, din Zalău, va conduce partida Pandurii-Gloria Bistriţa, de vineri, din etapa a 13-a, deşi iniţial îl delegase pe Alexandru Deaconu.


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri