Melania Trump şi-a dezvăluit planurile. Spre şocul tuturor, ca Primă Doamnă vrea să se ÎMBOGĂŢEASCĂ

Tuesday, 07 February 2017, 22:47 Sursă: REALITATEA.NET

La procesul împotriva companiei care deţine Daily Mail, Mail Media, avocatul Melaniei Trump a explicat, în întâmpinarea depusă în instanţă, că aceasta vede poziţia de Primă Doamnă ca pe o "oportunitate unică în viaţă" de a vinde produse sub licenţa proprie, existând şi o estimare a veniturilor pe care le-ar fi putut obţine Melania Trump, de aproximativ 150 de milioane de dolari.

Astfel, Melania e descrisă în documentele legale prezentate instanţei ca fiind o persoană care are o "oportunitate
unică în viaţă de a fi o persoană extrem de faimoasă şi foarte bine cunoscută (!), dar şi un fost model profesionist şi purtător de cuvânt al unor brand-uri, dar şi o femeie de afaceri de suces". În plus, ea ar fi putut avea "relaţii de afaceri de multe milioane de dolari" în timp ce este "una dintre cele mai fotografiate femei din lume", scrie Hollywood Reporter.

Soţia lui Trump cere daune de 150 de milioane de dolari, pentru că a pierdut  -din cauza articolului din Daily Mail- şansa de a-şi asocia imaginea cu "accesorii, pantofi, bijuterii, cosmetice, parfumuri". Ziarul a publicat o dezminţire, dar Melania şi avocatul său nu renunţă.

(w460)


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri