Kate Middleton a născut. Reguli bizare care sunt respectate la nașterea bebelușului regal

Monday, 23 April 2018, 19:38 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Kate Middleton a născut. Ducesa de Cambridge trebuie să respecte anumite reguli la naștere. 

Regina Marii Britanii este prima care trebuie să afle vestea. Nimeni altcineva în afară de regină nu trebuie să afle vestea sau să cunoască detalii despre starea de sănătate a mamei și bebelușului. Totuși la nașterea prințului George a fost încălcat protocul, deoarece prințul William și-a sunat bunica și i-a dat vestea. Ulterior, vor fi informați și ceilalți membri ai casei regale, apoi rudele prințesei de Cambridge. 

Crainicul orașului anunță vestea. Este un obicei încă din perioada pre-televiziunii. Astfel că, rolul acesta îi revine lui Tony Appleton, care a devenit neoficial un apropiat al Casei Regale. El a anunțat vestea nașterii prințului George, a prințesei Charlotte, dar și logodna dintre prințul Harry cu Meghan Markle.

Anunțul nașterii pe un șevalet la Palatul Buckingham. Un alt mod unic de a anunța nașterea bebelușului regal este printr-un șevalet ornat plasat în curtea din Palatul Buckingham. Este o regulă și anunțul nu va putea fi făcut pe contul de Twitter, înainte să apară pe șevale. 

Bebelușul regal. Ce nume va primi cel de-al treilea copil, născut de Kate Middeton

Kate Middleton a născut. Cum arată rezerva de la clinica de lux unde a născut Ducesa de Cambridge

Sărbătoare în Anglia, ducesa Kate Middleton a născut: Este un prinț!

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri