Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gigi Becali: Nati Meir este un păcălici, nu mai vând Steaua

Sunday, 01 March 2009, 16:21 Sursă: NewsIn

"Am intrat în acest joc al presei şi m-am distrat. Apoi am avut gânduri de vânzare, dar numai pentru 80 de milioane de euro, ştiam că nu dă atât. Şi dacă dădea, probabil azi dacă mă suna să facem actele nu îi mai răspundeam la telefon. Am fost impresionat că multă lume mi-a cerut să nu plec, suporteri, jucători", a spus Becali la GSP TV.

Conducătorul grupării din Ghencea susţine că omul de afaceri Shon Mekyten nu dorea să-l pună în fruntea clubului pe fostul deputat Nati Meir, cel care a intermediat negocierile. "Nati Meir este un păcălici, cine e el să îi zic că nu mai vreau să vând? Oricum, oamenii cu care a venit Meir nu îl suportau. Au zis că Becali ştie ce trebuie să facă, aşa cum a realizat şi până acum", a mai explicat acesta.

Gigi Becali a negociat vânzarea clubului din Ghencea cu omul de afaceri israelian Shon Mekyten, cu care s-a şi întâlnit în cursul serii de sâmbătă la reşedinţa sa din Pipera. La finalul discuţiilor, Becali a declarat că cea mai tentantă ofertă este cea de 30 de milioane de euro, dar numai în cazul în care el ar rămâne patron, urmând să dea un răspuns în următoarele zile.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri