Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gigi Becali: Fără mine brandul Steaua murea

Monday, 02 March 2009, 20:56 Sursă: REALITATEA.NET

"Am negociat un contract de 80 de milioane pentru Steaua, echipa pe care eu am crescut-o. Fără mine, brandul Stelei murea. Steaua înseamnă toţi suporterii români. Să vină suporterii care mă înjură cu banii, cu 40 de milioane de euro. Apoi fac pe banii mei un referendum naţional, să văd dacă sunt de acord să vând Steaua sau nu. Dacă eu fac un referendum şi dacă 60-70% spun că vor să plec, atunci plec. Eu cred că 95% nu vor să plec! Cei care mă contestă sunt nişte golani manipulaţi! Dacă suporterii nu te mai vor, nu mai ai ce cauta! Nu te poţi pune cu iubirea a milioane de oameni! Fără suporteri eşti zero! Eu sunt patron şi fac ce vreau, dar fac tot ce vreau este pentru  suporteri, să fie mulţumiţi, nu pentru mine!", a declarat Gigi Becali la Naşu', pe B1TV.

Becali a mai declarat că dacă israelianul Shon Mekyten ar fi dat 80 de milioane de euro ar fi vândut Steaua, dar că ar fi suferit fără Steaua.

"Dacă Mekyten venea cu 80 de milioane, nu ştiu ce făceam. Poate că mi-ar fi fost ruşine să-l refuz, chiar nu ştiu ce făceam. Damblaua mea era să iau o echipă şi într-un an să joc în Liga Campionilor, de asta vroiam să iau Urziceniul. Dacă mă duc acum la Urziceni, iau titlul anul acesta. Am renunţat însă să vând echipa,  pentru că sufeream fără Steaua. Eu aş fi avut de pierdut", a mai declarat Gigi Becali la Naşu'.

Gigi Becali a negociat vânzarea clubului din Ghencea cu omul de afaceri israelian Shon Mekyten, cu care s-a şi întâlnit în cursul serii de sâmbătă la reşedinţa sa din Pipera. La finalul discuţiilor, Becali a declarat că cea mai tentantă ofertă este cea de 30 de milioane de euro, dar numai în cazul în care el ar rămâne patron.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri