Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Carmen Dan rămâne, scadalul din Poliție băgat sub preș

Tuesday, 16 January 2018, 08:27 Sursă: REALITATEA.NET

După a cerut demisia șefului Poliției Române, chestorul Bogdan Despescu, și a declanșat cea mai gravă criză politică, refuzând să demisioneze,  Carmen Dan rămâne în funcție. De fapt, rămâne tot Dragnea. Tudose a fost sacrificat doar ca Liviu Dragnea să nu piardă Internele. Aceasta a fost miza!

Râmâne însă de văzut ce se va întâmpla la Interne sub marioneta Carmen Dan. O să ceară din nou demiterea șefului Poliției Române?  Cum va recupera Poliția criza de încredere? Ce se va întâmpla cu statutul polițistului, în condițiile în care nu mai există niciun dubiu că numărul abuzurilor este copleșitor mai mare decât cel al ultrajelor? Acestea sunt întrebările la care nimeni nu are, deocamdată,  răspunsurile...

Scandalul declanșat în Poliția Română de agentul pedofil s-a încheiat incert.  Raportul prezentat săptămâna trecută de şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu,  fostului premier Mihai Tudose arată că adjunctul său Marius Voicu este cercetat disciplinar, în timp ce în cazul a 22 de poliţişti a fost sesizat Parchetul General, după ancheta făcută în cazul poliţistului Eugen Stan, acuzat de pedofilie. După înaintarea raportului către premier, Nicu Dragoş Orlando, şeful Poliţiei Capitalei, şi adjunctul său au demisionat, vineri seara, din funcţie.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri