Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

BMW a lansat noul sedan al seriei 5. Vânzările în România încep din primăvară

Tuesday, 24 November 2009, 19:55 Sursă: Money.ro

Premiera mondială a noului BMW Seria 5 Sedan adaugă un nou capitol la istoria de succes a gamei. De-a lungul celor cinci generaţii ale modelului, vânzările totale ale BMW Seria 5 au ajuns la peste 5,5 milioane de unităţi. Acum, noul model se bazează pe o arhitectură a automobilului ce a fost prezentată în premieră la vârful de gamă BMW Seria 7.

Producţia comună a BMW Seria 5 Sedan şi BMW Seria 7 la uzina BMW din Dingolfing, împreună cu utilizarea intensivă a componentelor comune, asigură o producţie deosebit de eficientă cu un standard ridicat al calităţii şi impune o nouă referinţă pentru piaţa premium.

Cu cel mai lung ampatament din segment, cu o capotă a compartimentului motor care este lungă şi netedă, cu console faţă şi spate scurte şi cu o linie a acoperişului elegantă, arcuită în stilul unui coupé, noul BMW Seria 5 Sedan se evidenţiază clar faţă de concurenţă.

Aspectul estetic al automobilului este determinat de proporţiile perfect echilibrate. Caracteristicile de design specifice mărcii pot fi descoperite în faţă - prin grila BMW dublă, înclinată uşor înainte şi pe capota compartimentului motor care este sculptată pentru a inspira mai multă forţă, dar şi în spatele musculos al automobilului.

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri