Simona Halep, prima reacție după victoria de la Australian Open

Tuesday, 21 January 2020, 13:04 Sursă: Realitatea.NET

Simona Halep s-a impus în două seturi, scor 7-6, 6-1, revenind excepțional în primul act al întâlnirii. 

Simona Halep, prima reacție după victoria de la Australian Open

Simona Halep a mărturisit că se aștepta la o partidă dificilă și că se bucură că a reușit să-și facă meciul mai ușor în partea secundă.

"A fost un meci greu pentru că am mai jucat împotriva ei acum câteva luni și am ajuns în setul decisiv. Eram pregătită de un meci dur. Sunt fericită că am câștigat această partidă și ma simt excelent să joc aici, în Australia. Cred că în setul secund mi-am găsit ritmul mai bine. Am reușit să o mișc pe teren mai mult, am fost mai puternică și m-am mișcat mai bine", a spus Halep, imediat după meci, pentru Eurosport.

Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-22 22:19:55
andrei

PARIURI SPORTIVE - TEAPA GS BET ABC BETTING SRL! Aceasta firma fantoma “condusa” ( ABC BETTING SRL) de un tigan pe nume Sorin Gheorghe, lucreaza prin interpusi, nu a platit licente pc, face evaziune fiscala la greu, plateste salarii de mizerie+ o diferenta mica la plic, la negru si insala jucatorii neacordandu-le castiguile, invocand ca e frauda de soft. Am inteles ca isi bate joc de angajati oferindu le salarii de mizerie si exploatandu i la maximum. Acest tigan va face puscarie. Metoda: joci si castigi, nu primesti banii pentru ca te acuza ca ai intrat in system, iti face plangere la politie si uite asa niciodata nu incasezi banii de la mafiot. NU INCHEIATI PARTENERIATE CU ACEASTA FIRMA, VETI LUA TEAPA, DACA SUNTETI JUCATORI DE ASEMENEA. FERITI-VA DE TEPARII DE LA PARIURI SP[ORTIVE : ABC BETTING SRL (GS BET) ALLEGRIA BETTING SRL, VETI CUMPARA BILETE DEGEABA!

Alte articole din: SPORT