Vasile Dîncu primește susținere și de la filiala Tulcea a Social-Democraților

Tuesday, 11 February 2020, 20:01 Sursă: Realitatea.net

Această organizație teritorială se alătură demersului filialelor din Arad, Bistrița-Năsăud și Neamț, care și-au arătat deja susținerea pentru candidatura lui Vasile Dâncu la Congresul PSD.

‘’În urma ședinței Biroului Permanent Județean PSD Tulcea de luni, 10 februarie 2020, s-a decis susținerea Prof. Dr. Vasile Sebastian Dîncu pentru funcția de președinte al Consiliului Național al partidului, în cadrul Congresului PSD. Credem că nu ne mai putem permite să dovedim slăbiciune - fiecare are contribuția sa, atât la succesele, cât şi la eșecurile partidului. Avem nevoie de oameni valoroși, oameni onești și responsabili. Considerăm că acest partid are nevoie de cât mai mulți oameni cu formă și fond, profesioniști care să aducă un nou suflu social-democrației.

Trebuie să promovăm profesioniști cu maturitate politică, crezul nostru este că ei sunt cel mai valoros capital și suntem convinși că Prof. Dr. Vasile Sebastian Dîncu va forma o echipa de astfel de oameni, harnici şi onești care să reflecte acest lucru, care să se opună cultului dezbinării, al dezinformării și al urii, se mai arată în comunicatul postat pe pagina oficială PSD Tulcea."

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ