Sorin Grindeanu: ”PSD a fost transformat într-un partid nefrecventabil, diabolizat”

Sunday, 26 January 2020, 16:45 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

”După plecarea forțată a lui Dragnea, deriva partidului a continuat. Mai grav ar fi să ne amăgim că fără Dragnea, PSD se poate revigora. Imposibil pentru că oamenii care au reprezentat partidul, calitatea și acțiunile lor, în acest moment, au transformat PSD într-un partid nefrecventabil, diabolizat și, în mare măsura, respins de electorat”, a declarat Sorin Grindeanu.

”Au fost persoane care au confiscat, pentru o perioadă, partidul. Vorbim aici și despre semianalfabetismul unora sau maltrarea limbii române”, a mai spus fostul premier.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-26 17:31:18
Ce griji pe dânsul ,ce fori /Când se gandea la Dragnea-de la închisori

Aici e cheia,daca nu are oameni ca dv si comp,cum să mai crezi în democratie,când cea mai eficienta conducerea este prin oculte ?Mintiti ,minti,minti,zice Eliade !V-a reactivat ?Mai aveti ticul ăla când vă aduceti aminte ce să spuneți ?

2020-01-26 17:32:32
Aurel Dan

Domnule Sorin Grindeanu foarte buna observația dumneavoastră! Îmi aduc aminte cum ați fost nominalizat prim ministru de către fostul președinte Liviu Dragnea și apoi sa rememoram cum s-a reușit aceea “ performanța” de a cădea propriul guvern PSD! Așa ceva a fost de noaptea minții și de aici a plecat scaderea in sondaje a partidului social democrat de la acel incredibil 43% la circa 30% . Toate luptele interne in partid NU au făcut bine , apoi mulți șefi de filiale s-au crezut puși in viața , iarăși o mare greșeală! Forța partidului trebuie sa provină din forța membrilor de partid X-a șeful de filiala sa înțeleagă cu nu el este forța ci grupul membrilor ori acest lucru nu s-a înțeles. Dacă s-ar fi înțeles acest lucru PSD NU PIERDEA LA EUROPARLAMENTARE!!!!! Iar la alegerile prezidențiale NU S-A ÎNȚELES DE FOSTA CONDUCERE CA NU POȚI SA NUMEȘTI O PERSOANA DIN RÂNDURILE PSD CARE S-AȘA NU ERA POPULARĂ IN RÂNDURILE ROMANILOR! Greșeală enorma

2020-01-26 20:44:43
O ciurda de analfabeti cu pretentii de aristtocrati !!!

Urmari de o mare gloata de infractori si ghidonati de autocratia inapoiara si retrograda emanata de moscurva ...

2020-01-27 07:53:22
Paine si circ in Romanica

Natie de mamaligari. Prostia pe Pamant are o noua unitate de masura: romanasul cu 100 de subdiviziuni: mamaligile....

Alte articole din: Ultimele Stiri