Șeful Casei de Pensii, pe făraș. Ce spune Orban

Monday, 18 November 2019, 11:55 Sursă: Realitatea.NET

Premierul Ludovic Orban pregătește înlocuirea președintelui Casei de Naționale de Pensii.

Adaugă părerea ta

„Dosarele de la Casa de Pensii sunt întârziate. Cu siguranță vom decide înlocuirea președintelui Casei de Pensii. Mai ales în procesul de modernizare a Casei de Pensii. Este complet neadaptată secolului 21 și e necesară o fluidizare a procedurilor, este necesară o fluidizare și o creștere a calității serviciului către pensionari”, a precizat premierul României, Ludovic Orban, într-o conferință presă.

Ioan-Petru Căprariu a fost numit de premierul Viorica Dăncilă în funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Pensii Publice în aprilie 2019.

Comentarii Existente
2019-11-18 13:17:16
borfasi

bravo orban!!!! Acolo s-au facut tot felul de matrapazlacuri cu biletele de tratament care s-au dat pe sub mana pentru spagi si asta prin cunostinte sigure sa nu iasa nimic la iveala si sa nu fie prinsi. Daca te duceai sa obtii un bilet de tratament casieritele care erau binenteles sigure pe ele sprijinite de sefi ,se rasteau la oameni ca sa-i intimideze si sa renunte. Nu am mai reusit sa iau un bilet de 8 ani si atunci a reusit sotia sa dea spaga casieritei dela sect 2 pentruca la 6 tipa lanoi.

2019-11-18 13:31:20
Anton

Domnul Orban toata nadejdea la dumneata de a ne scapa de dusmanii nationali .

2019-11-18 14:11:15
Iulia mihai

Nu mai am încredere în politicieni si nici în statul român. Ne așteptați să murim, se vede clar, mai ales dacă nu suntem rudele voastre . Veți imbatrani si veti plati .

2019-11-18 14:46:58
Jupânu

Orban baci !...ești brașovean și daca mai treci pe acasa vino și pe la CJPBV. Colcaie a psd in mai toata structura. Începând cu a tot stiuitorul de dir.Pamparau (pampalau)și pâna la portarul instituției sunt miruiți de muma psd-ista. Un dosar depus acolo in 2013 rezolvat in doi ani . Grupele de incadrare 1 & 2 ne luate in calcul ,mârlanie totala la CJPBv. Sa auzim de bine ! poate scapam de acești parveniți .

Alte articole din: Ultimele Stiri