Pronosticul lui Manda. Ce procent va obține PSD-ul în alegeri

Tuesday, 11 February 2020, 21:47 Sursă: Realitatea.net

Claudiu Manda a afirmat că un guvern interimar nu ar trebui să aibă capacitate de negociere pentru România în fața forurilor europene. De asemenea, el a reiterat faptul că PSD nu poate vota Guvernul Orban II, din cauza că executivul propus de președintele Iohannis este identic cu cel anterior, Orban I.

Manda mai crede că PSD-ul poate să obțină un procent de peste 30% în alegeri, formațiunea sa fiind pe un trend ascendent față de primul tur al prezidențialelor. ‘’PSD are nevoie de o reconstrucție bazată pe niște principii si pe niște valori sănătoase, a mai spus europarlamentarul.’’

Pro România, doar o formațiune balama

În completarea celor spuse de Claudiu Manda, Mihai Tudose a vorbit despre faptul că noul PSD este diferit de vechea formațiune prin faptul că puterea nu mai este concentrată în mâinile unui singur om. În altă ordine de idei, Mihai Tudose vede în Pro România un partid balama, cu care PSD va realiza maxim o alianță post-electorală, politicianul nevăzând o colaborare înainte de scrutinele de la locale și de la parlamentare.

 

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-12 07:48:43
puie psd

15% va fi mult pentru partidul desuet psd, un partid fara credibilitate, plin de baroni, atacator la justitie si singurul partid care si-a demolat guvernele desi avea o larga majoritate. 30 de ani in opozitie. PSD un partid cladit numai pe interese pesonale si de grup, pentru salvarea comunistilor si a securistilor. A venit timpul de final.

2020-02-12 08:01:47
Mand(e)a "dadu" pronosticu' (aviz pariorilor)...

... FCSB bate pe Dinamo sa ceva genul asta. Bre, tie ti-a dat voie Olguta sa vorbesti? Sau te asteapta cu facaletul?

2020-02-12 09:12:28
Gheorghe HRISCU

”Iartă-i Doamne că nu știu ce fac!”

2020-02-12 10:35:57
Ramona

Procentul obținut de ei va arata numărul oamenilor arierați mintal din țară + cel al oportuniștilor de cea mai joasă speță.

2020-02-12 14:07:25
Adrian

Este foarte posibil sa fie asa cum zice Manda si PSD sa treaca de 30%. Are dreptate, de asemenea, ca un guvern interimar nu ar trebui sa negocieze in numele Romaniei cu forurile europene. Are, de asemene, dreptate cand afirma ca nu este normal ca guvernul propus sa aiba aceeasi componenta cu cel demis. Din punctul meu de vedere, este penibil. Lasand toate acestea la o parte, cand ma gandesc ca dl Manda o facea pe dna Dancila proasta, apoi infirma spusele si o sustinea la prezidentiale, apoi iar o face proasta, mi se pare lipsa de caracter. Trecand de dl Manda, mi se pare si mai penibil sa iasa dl Tudose si sa se lege de dl Ponta si al lui partid si sa ne spuna cat este de rau. Sa ne amintim traseismul dlui Tudose (PSD-Pro-Romania-PSD), sa ne amintim cat de bun era dl Ponta si Pro-Romania in campania electorala pentru prezidentiale, iar acum...

Alte articole din: POLITICĂ