Ponta ia la rost Guvernul după ce s-a anunțat că nu există bani pentru dublarea alocațiilor

Thursday, 09 January 2020, 15:46 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Victor Ponta trage un semnal de alarmă la Guvern și spune că legile de majorare a alocațiilor pentru copii au fost aplicate indiferent de cine le-a inițiat și de cine era la guvernare, considerând că atunci cand vine vorba despre alocațiile copiilor trebuie să existe o “linie roșie” a demagogiei și ipocriziei.

”Trebuie sa reamintim oamenilor mereu adevarul - altfel il vor uita inecati de minciuna pe care o aud zi de zi = INTOTDEAUNA legile de majorare a alocatiilor pentru copii au fost aplicate ( indiferent de cine le-a initiat si de cine era la guvernare) ! La fel trebuie sa fie si in 2020.

1. In Mai 2015 parlamentarii PNL au propus dublarea alocatiilor/ s-a votat in unanimitate in Camera Deputatilor / Presedintele Iohannis a promulgat imediat legea si Guvernul “Ponta” a alocat banii necesari incepand cu 1 Iunie ( chiar daca nu erau prevazuti in Buget) !

2. Inainte de adoptarea Bugetului pe 2019 , tot la propunerea PNL, am votat toti parlamentarii ProRomania ( USR, UDMR, Minoritati) pentru marirea alocatiilor / spre rusinea lor parlamentarii PSD au votat contra dar au pierdut la vot / Presedintele Iohannis a promulgat legea imediat/ desi nu erau prevazuti in Buget s-au alocat banii necesari

3. Inainte de adoptarea Bugetului pe 2020 , tot pe baza unei propuneri a PNL, am votat toti parlamentarii ProRomania ( de data aceasta alaturi de PSD , UDMR si cativa de la USR si Minoritati) marirea alocatiilor/ spre rusinea lor cei de la PNL nu au votat ( dar au pierdut la vot) / acum Presedintele Iohannis intarzie sa promulge legea si Guvernul “Orban” refuza sa aloce banii!

Ma bucur ca raman consecvent cu mine insumi si ca nu am spus niciodata ca exista bani de rachete, camioane, deplasari externe, prime si pensii uriase dar nu exista bani pentru copii! Ca in orice familie din aceasta tara si aceasta lume nu spui copiilor ca nu ai bani pentru ei in timp ce arunci cu milioane pe tot felul de alte lucruri de lux sau inutile!

Stiu ca in politica romaneasca se aprecieaza mai mult nesimtirea, tupeul, sfidarea, capacitatea de a spune ieri invers decat azi si total diferit decat maine ( PNL recruteaza fara scrupule oameni care au fost alaturi de Dragnea, pe care ii numeau “traseisti” si anuntau ca ii scot in afara legii / iar PSD se lauda cu achizitia unora pe care ii numeau “tradatori” si care au sprijinit vocal si au votat Guvernul “Orban”).

Dar cand vine vorba despre alocatiile copiilor trebuie sa existe o “linie rosie” a demagogiei si ipocriziei / iar daca cineva calca acea linie rosie sa fie sanctionat drastic la vot!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-09 16:18:30
Biju Calotă

Nu există bani pentru alocații dar există bani pentru Ponta.

Alte articole din: Ultimele Stiri