Dan Barna, despre numirea şefilor de parchete: ”Anulează efectele asaltului asupra Justiţiei dus de Liviu Dragnea”

Tuesday, 21 January 2020, 15:52 Sursă: Realitatea.NET

"Anunţarea numelor magistraţilor nominalizaţi pentru conducerea principalelor parchete e un important pas înainte în direcţia anulării efectelor asaltului asupra Justiţiei dus de Liviu Dragnea şi apropiaţii săi. Între ei, un loc deloc de neglijat îl are fostul ministru Toader, cel care şi-a dus profesia şi misiunea publică în derizoriu şi ridicol. Am depăşit acele momente, dar nu şi efectele lor", a scris Barna pe Facebook.

El a susţinut că misiunea şefilor de parchete nu va fi uşoară.

"Situaţia Justiţiei din România a fost, de altfel, subliniată şi în ultimul raport MCV sau în evaluările partenerilor noştri din străinătate. Dar mai ales este subliniată de plângerile cetăţenilor care ajung să aibă contact cu magistraţii. Mai sunt lucruri de îndreptat, mai sunt lucruri care pot fi făcute mai bine.

De aceea misiunea şefilor de parchete, dacă cei nominalizaţi vor fi confirmaţi, nu va fi deloc uşoară. Am văzut în ultimii trei ani ce se întâmplă cu o Justiţie controlată de oameni lipsiţi de simţ al datoriei şi al onoarei. Aceşti trei ani nu trebuie să se mai repete niciodată", a adăugat Dan Barna.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-21 19:48:27
Paine si circ in Romanica

Nenorocitii sunt intelesi intre ei, bate la ochi de la o posta: 3 ani i-a luat PSD-ului sa scape de maimuta Luluta si de perucherul de la alba cu Parlamentul la mana iar Bufonii astia intr-o saptamana fara dezbatere, fara informare publica fara concurs public si-au instalat argatii in functii si nimeni nu guita pentru ca s-a pus batista pe tambal exact ca pe timpul babornitei Macovei. PNL dovedeste ca este inteles cu PSD in aceasta rocada simpla la putere, fara anumite voturi din PSD nu ar fi fost posibila in final votarea acelei motiuni de cenzura si instalarea Bufonilor la guvernare. Orbii intr-adevar nu vad evidenta... Populatiei ii este servita zilnic aceasta stare conflictuala artificiala care are scopul de a distrage atentia de la diversele manevre de ciordire a banilor imprumutati masiv la dobanzi uriase garantati evident de stat. Nimeni nu pierde nimic doar populatia trebuie sa plateasca furturile la nesfarsit. Asa se intampla cand oamenii nu-s instruiti si musca din prima indi

Alte articole din: POLITICĂ