Alertă la Constanța, după ce un deținut a evadat

Wednesday, 11 December 2019, 14:41 Sursă: realitatea.net

Autor: Realitatea.NET

Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, a evadat de la Penitenciarul Constanța Poarta Albă, părăsind un punct de lucru situat în municipiul Constanţa, a informat Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

La momentul părăsirii punctului de lucru, deţinutul era îmbracat cu: geacă neagră, pantaloni gri.

Miercuri, 11 decembrie 2019, în jurul orei 12.00, s-a constatat că deţinutul Vulpe Dumitru Daniel, în vârstă de 25 de ani, condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani și 4 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe), clasificat în regim semideschis, a părăsit un punct de lucru aflat pe raza localității Constanța.

Fapta în cauză este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani.

În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice: sesizarea Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, Inspectoratului General al Poliției Române, Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, alarmarea personalului, precum și trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii.

Citește continuarea pe realitateadeconstanta.netAdaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri