Afectată de divorţ, o tânără din Eforie s-a sinucis. Ce i-a scris soţului, înainte de a muri

Thursday, 14 January 2016, 11:54 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

O tânără din Eforie Sud s-a sinucis, după ce ea şi soţul ei au decis să divorţeze.

Destrămarea mariajului a distrus-o pe Olivia M. Tânăra în vârstă de 29 de ani a decis să-şi pună capăt zilelor, însă nu înainte de a-i trimite un mesaj soţului ei.

"Când o să mă cauţi, va fi prea târziu", ea scris ea pe o reţea de socializare.

Din păcate, bărbatul a văzut mesajul prea târziu, în momentul în care acesta a ajuns la locuinţă, Olivia fiind deja moartă.

Potrivit presei locale, tânăra a luat un pumn de pastile, apoi s-a spânzurat. În La faţa locului a fost chemată o ambulanţă, dar medicii nu au putut decât să constate decesul.

Vestea morţii Oliviei M. i-a şocat pe cei care au cunoscut-o. Aceştia au postat pe reţelele de socializare mai multe mesaje de condoleanţe.

"Eu refuz să cred asta. Te cunosc, tu ești o persoană puternică, ești o fată plină de viaţă, cu sufletul mare! Ce am vorbit noi că divorțam amândouă în acelaș timp? Şi tu... ce faci?? Nu se poate!", a scris cineva.

"Tristețea se așterne apăsător peste un sentiment de neputință, momentul tragediei pare o gluma proastă a sorţii, un vis urât, din care ne trezim cu aceeași nemiloasă și cruntă veste. Dumnezeu să te ierte acolo unde tu te-ai mutat. Celor care rămân, părinți, rude, prieteni, să le dea Domnul mângâiere și putere", a comentat un alt apropiat al victimei.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri