Coronavirus - România: 205793 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Soțul i-a murit imediat după nuntă. Când s-a uitat la poze, văduva a descoperit un detaliu tulburător

Tuesday, 06 October 2020, 14:52 Sursă: L. G.

Emma Cotillard, o femeie în vârstă de 33 de ani, s-a căsătorit cu dragostea vieţii sale, Justin. Nu se mai gândeau decât la luna de miere... Aveau s-o petreacă într-o vacanţă exotică de vis! Nicio clipă nu i-a trecut prin minte că acea călătorie se va transforma într-un coşmar...

Totul s-a declanşat când Justin a început să ţipe din senin... Într-un acces de furie, i-a strigat Emmei să iasă din cameră! Aceasta, însărcinată în 7 luni deja, era extrem de sensibilă, aşa că a început să plângă şi să tremure.

"Nu-şi aminea că eram însărcinată în 7 luni... Nici măcar nu mai ştia cine sunt! Credea că sunt o străină!", a povestit Emma.

Pentru că Justin avea doar 29 de ani, lucrurile erau şi mai grave! După ce a sunat un doctor, Emma a decis să întrerupă luna de miere şi să se întoarcă acasă, în Anglia.

Rezultatul analizelor a picat ca un trăsnet peste cei doi: Justin avea o tumoare agresivă. Cancerul cerebral îi scurta viaţa într-un ritm alarmant. Medicii i-au mai dat de trăit cel mult doi ani... 

În aceeaşi zi în care a primit diagnosticul înfiorător, Emma a născut o fetiţă de toată frumuseţea... I-au spus Mia. În ciuda tratamentului, starea de sănătate a lui Justin se degrada de la o zi la alta.

"Într-o zi, medicii mi-au spus că mai avem la dispoziţie două săptămâni pentru a ne lua rămas bun... Cuvintele lor mi-au pătruns în suflet ca un pumnal", îşi aduce aminte Emma.

În mai 2016, Justin a murit. Totul s-a petrecut atât de repede, încât nimeni nu a avut timp să se gândească la cauzele bolii... Apoi, uitându-se la fotografiile de la nuntă, Emma a înţeles totul! Era evident!

"În toate fotografiile, Justin avea partea dreaptă a feţei un pic căzută. Era un prim semn al bolii, dar nu am ştiut să-l citim", povesteşte Emma.

În prezent, aceasta este extrem de activă pe reţelele de socializare, unde duce o campanie pentru conştientizarea şi prevenirea unei astfel de boli. Ea se bucură de sprijinul mai multor medici din Anglia care i-au fost alături pe durata suferinţei. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE