Iranul a publicat primele imagini cu ATACUL asupra bazelor americane

Wednesday, 08 January 2020, 22:44 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Corpul Garzilor Revolutionare din Iran (IRGC) a publicat în premieră imagini video cu pregătirea și executarea atacului de miercuri cu rachete asupra bazelor SUA din Irak.

Corpul Garzilor Revolutionare din Iran (IRGC) a publicat miercuri un videoclip cu procesul de pregătire și lansare a rachetelor lansate la baza americană Ain al-Assad din Irak, potrivit site-ului Iran Front Page,

 

Preşedintele Iranului, Hassan Rouhani, spune că atacul declanșat miercuri "nu este suficient" pentru SUA.

"S-a dovedit cu claritate că nu batem în retragere în faţa Americii", a declarat miercuri preşedintele iranian Hassan Rouhani după tirurile nocturne cu rachete asupra unor baze irakiene utilizate de Washington în Irak, informează AFP şi DPA.

Loviturile din cursul nopţii de marţi spre miercuri sunt represalii după asasinarea, săptămâna trecută, a generalului iranian Qassem Soleimani, în Irak, de către Washington.

"Dacă americanii plănuiesc noi atacuri şi crime împotriva Iranului, ei trebuie să ştie că vor primi un răspuns şi mai dur", a spus Hassan Rouhani în cadrul unei şedinţe de guvern, adăugând: "dar ei sunt înţelepţi, nu vor face nimic mai mult în acest stadiu". "Dacă trec la o acţiune suplimentară, poporul şi forţele noastre armate sunt gata să reacţioneze", a mai afirmat Rouhani în acest discurs transmis în direct de televiziunea de stat.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri