Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mădălina Dobrovolschi: Politică de shaormerie

Tuesday, 07 July 2020, 21:15 Sursă: realitatea.net

 

Doi deputați PSD, pe numele lor din buletin – Adrian Solomon și Irinel Stativă – au demonstrat că ei sunt tăcuți sau … nevorbitori doar în Parlament, la shaormerie prind glas și găsesc tribuna potrivită pentru a se exprima după simțirea lor pesedistă!  

Cei doi au refuzat să poarte mască, într-o shaormerie, au făcut mare scandal și poliția a fost chemată de patronul localului. Au și fost amendați, dar au continuat scandalul și după sosirea poliției! Ca să înțelegeți bine cine sunt personajele- Adrian Solomon este chiar președintele comisiei de muncă din Camera Deputaților, o funcție de la înălțimea căreia și-a permis să îi amenințe pe polițiști că vor rămâne fără loc de muncă! Păi la ce altceva vă așteptați? Să se ocupe să facă locuri de muncă sau să se asigure că votanții lor sunt respectați la locul de muncă? Parlamentarii shaormă i-au certat pe polițiști că sunt plătiți din banii lor. Vai de mine! Cum așa? Dar dumneavoastră, domnilor Solomon și Stativă, din ce bani vă cumpărați shaorma? Poate că tocmai din banii acelor polițiști și ai noștri, ai tuturor! 

Oamenii aceștia abia leagă două vorbe dacă îi întreabă un jurnalist ceva prin Parlament, dar la shaormerie sunt lideri de opinie, sunt influenceri! Știu ei care e treaba cu castraveții murați și drepturile demnitarilor de a nu respecta legea! 

Citește continuarea pe Realitatea de București!

 

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri