ECONOMIE










Fondatorii ONE United Properties își vând acțiunile
Fondatorii ONE United Properties și-au vândut acțiunile - picaj imobiliar accelerat sau bulă strategică pentru îmbogățirea acționarilor?
Patru acționari semnificativi ai One United Properties, inclusiv co-fondatorii Andrei Diaconescu (prin OA Liviu Holding Invest), Victor Căpitanu (prin Vinci VER Holding), Președintele Consiliului de Administrație, Claudio Cisullo (prin CC Trust Group AG) și Membrul Consiliului de Administrație Marius Diaconu (prin Altius S.A.), au vândut 234.205.285 de acțiuni ale companiei către investitori instituționali locali și internaționali. Tranzacția se ridică la aproximativ 43 de milioane de euro. 

ECONOMIE



Inflația a scăzut, românii tot nu-și permit mâncarea
Inflația a scăzut, românii tot nu-și permit mâncarea: peștele, carnea și brânza au devenit alimente de lux
De Paște, oamenii vor scoate mai mulți bani din buzunare pentru alimentele de bază cum ar fi brânza, carnea sau peștele. În piețele din Drobeta Turnu Severin, cele mai mari prețuri sunt la telemeaua de oaie, unde un kilogram ajunge să coste și 45 de lei. Mai mult, prețurile mai multor soiuri de pește au început să crească și ele. Somonul, spre exemplu, se vinde și cu 180 de lei pe kilogram. 

ACTUAL

















Ministrul Muncii, vizită de lucru în județul Sibiu
Ministrul Muncii, vizită de lucru în jud. Sibiu: Productivitatea, puterea de cumpărare și corelarea cu salariul mediu, indicatorii luați în calcul pentru finalizarea mecanismului de stabilire a salariului minim
Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, a efectuat o vizită de lucru în Sibiu, care a inclus vizite inopinate și discuții cu angajații Casei Județene de Pensii, ai Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială și ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, precum și o întâlnire cu angajatorii din județ.

ACTUAL