Coronavirus - România: 32948 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vreme de vara în mijlocul toamnei! Cât va dura

Saturday, 19 October 2019, 13:59 Sursă: REALITATEA.NET

Vom avea parte de vreme ca într-o zi de vară, sâmbătă, 19 octombrie. Temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod normal în această perioadă, în special în regiunile intracarpatice unde sunt anunțate chiar și 28 de grade. Vremea în București se anunță a fi la fel de frumoasă - o zi cu cer senin și maxime de 24 de grade Celsius, spun meteorologii.

Sâmbătă, vântul va sufla slab, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 28 de grade Celsius. În schimb, minimele se vor încadra între 5 și 15 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, conform Mediafax.

Vremea în București În Capitală, vremea va fi predominant frumoasă, la orele amiezii fiind mai caldă decât în mod normal. „Cer mai mult senin, exceptând primele ore ale zilei şi a doua parte a nopţii, când va fi nebulozitate joasă stratiformă sau ceaţă, vânt în general slab, maxima se va situa în jurul valorii de 24 de grade, temperatura minimă va fi de 9-10 grade”, a precizat meteorologul de serviciu, conform sursei citate.

Temperaturi ridicate și duminică Meteorologii spun că vremea va fi deosebit de caldă și duminică, în jumătatea de vest a țării. „Cerul va fi mai mult senin, exceptând primele ore ale zilei şi, din nou, cel mai probabil, în a doua parte a nopţii, când va fi nebulozitate joasă stratiformă sau ceaţă, local în est şi sud-est şi pe spaţii mici în centru”, a explicat meteorologul de serviciu, pentru Mediafax. Duminică, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 28 de grade, iar minimele între 5 și 16 grade, acestea fiind mai coborâte în estul Transilvaniei.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL