Coronavirus - România: 30789 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO - Un copil a fost salvat de la înec în ultima clipă - Imagini dramatice

Wednesday, 01 July 2020, 07:03 Sursă: Realitatea.NET

Au fost clipe de groază pentru băiatul de 11 ani și prietenii săi. Copiii au mers să facă baie în râul Crișul Alb. La un moment dat însă, unul dintre ei a fost luat de curenții puternici, care l-au dus într-o zonă cu apă mare. Norocul său a fost că în apropiere a văzut un bolovan de care s-a agățat. În acel moment, apa îi trecuse deja de nivelul pieptului.

Ceilalți băieți au reușit să ajungă pe o insuliță, unde își lăsaseră hainele, și au sunat la 112. Iar pompierii au pornit într-o misiune contra cronometru. Când au ajuns, copilul de-abia se mai ținea de piatră, cu ultimele puteri. Salvatorii și-au dat seama că, dacă încercau să ajungă la el cu barca, ar fi fost prea târziu. Fără să stea pe gânduri, unul dintre ei a sărit în apă, a înotat până la băiat, l-a echipat cu o vestă de salvare și l-a adus la mal, unde copilul a fost preluat de medicii SMURD.

Băiatul, aflat în hipotermie, a fost transportat la spitalul din Sebiș. Acolo, medicii au stabilit că viața lui este în afara oricărui pericol și l-au lăsat să meargă acasă. 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL