Teodorovici, despre Ponta: S-a învățat să vorbească despre lucruri care nu sunt nici măcar adevărate

Tuesday, 08 October 2019, 23:48 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Eugen Teodorovici îl sfătuieşte pe Victor Ponta să lase chestiunile economice celor care se pricep la economie.

"Vreau să fac o referire vizavi de o declaraţie legată de pensiile speciale sau impozitarea pensiilor speciale. Văd un lider de partid care spune că s-a scos o prostie introdusă de mine la Senat, cu această impozitare a pensiilor. Desigur, s-a învăţat de-a lungul timpului să vorbească despre lucruri care nu sunt nici măcar adevărate. Vreau să vă spun că prin acest amendament introdus de domnia sa în această lege face practic ca această lege să fie neconstituţională.

Probabil că acest lucru s-a dorit, să se facă ca această lege să devină neconstituţională. Noi când am propus, că este vorba de o echipă de la Senat care a lucrat la acest proiect de act normativ, practic a fost bine făcut, documentat, cu studii şi analize făcute de Academia Română, deci bine fundamentat şi neatacabil la CCR. Prin această propunere populistă, se lasă această lege în afara cadrului legal şi nu poate fi aplicată", a precizat Teodorovici în şedinţa Comisiei de buget din Camera Deputaţilor.

Nu-mi permit să dau eu sfaturi, dar problemele economice trebuie lăsate celor care se pricep la economie. Ar fi bine să facă şi astăzi şi de azi înainte. Adică, sfatul e ca chestiunile economice să le lase celor care se pricep la economie, aşa e mai bine. Adică, să facă politică şi ceea ce ştie mai bine şi partea de economie să o lase pe umerii celor care ştiu", a declarat Eugen Teodorovici.

Ponta a afirmat, tot marți, că Pro România, prin preşedintele Comisiei de apărare, Ion Mocioalcă, au făcut un amendament la ”faimoasa lege a lui Eugen Teodorovici”, prin care să nu fie impozitate pensiile militarilor.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ