Scandal monstru după concertul lui Robbie Williams. Au leşinat după ce au stat la cozi interminabile

Saturday, 18 July 2015, 10:19, Sursă: REALITATEA.NET

Spectacol de neuitat, aseară, în Piaţa Constituţiei din Capitală, unde peste 60 de mii de fani au cântat împreună cu artistul britanic Robbie Williams. Organizarea însă a lăsat de dorit, iar mai multe persoane au leşinat deoarece nu au avut acces la apă şi au stat la cozi interminabile..

Adaugă părerea ta

Mai multe persoane au leşinat din cauza căldurii şi lipsei de apă, după ce organizatorii concertului au interzis spectatorilor să intre la concert cu sticle de apă.

S-au creat cozi interminabile la apă - oamenii trebuiau să îşi ia jetoane, care să le ofere accesul la alte cozi ca să-ţi iei apă, ca să ajungi în fine, invariabil la coadă la toaletă.

O parte dintre spectatori au creat un grup de Facebook în care se arată revoltaţi de calitatea proastă a organizării. Unii au depus şi plângere la Protecţia Consumatorului.

Oamenii au reclamat şi mizeria care s-a creat la intrare - un munte de sticle.

"Dacă oamenii nu au avut nici măcar apă şi alte condiţii minimale, pot să obţină banii înapoi", a declarat Sorin Mierlea, preşedintele Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor.

Cu toate problemele de organizare, concertul a fost unul de excepţie. Robbie Williams a urcat pe scenă la ora programată şi i-a salutat pe cei prezenţi în limba română, spunând "Bună seara, Bucureşti!"

Aproape de jumătatea show-ului, Robbie a avut o surpriză pentru fanii din România. Pe scenă a urcat tatăl său, iar cei doi au interpretat piesa "Better Man".

Concertul susţinut de Robbie Williams în Piaţa Constituţiei din Bucureşti a început în jurul orei 21, cu piesa "Let me entertain you", care dă titlul turneului său actual. Peste 60 de mii de oameni au venit să-i asculte cântecele.

"Mi-a placut Robbie, canta super, e genial,. e mai misto ca la TV Super, nu mai pot sunt in extaz. Ma bucur ca am ajuns", a spus un fan venit la spectacol.

La final, fanii au spus că a fost un spectacol de excepţie, un spectacol total.