Reacția lui Dan Negru despre "cercul" lui Dăncilă

Wednesday, 20 November 2019, 19:33 Sursă: Realitatea.NET

De aseară, de când Viorica Dăncilă s-a încurcat în formula de calcul a ariei cercului, această sintagmă a devenit cea mai frecventă căutare de pe internet. Contracandidatul Klaus Iohannis, profesor de fizică la bază, a fost întrebat și el care este formula, dar s-a mulțumit să zâmbească larg, fără să răspundă. 

Adaugă părerea ta

Dan Negru a avut și el o reacție neașteptată pe Facebook, legat de cercul lui Dăncilă.

"Cercul doamnei Dancilă a devenit viral.
E și pe coperta culegerii lui Gheba.
L-am intalnit o data, avea peste 80 de ani si nu mă știa de la televizor.
M-a privit plictisit când i-am spus că probeleme lui mi-au dat multe bătăi de cap. Probabil îi spuneau mulți asta !
Breasla mea l-a ignorat in timp ce traia,
nu l-am vazut NICIODATĂ la televizor, nu-mi amintesc vreun interviu cu el deși era lucid, spumos si plin de bancuri.
A murit in 2004 in anonimat si n-a mai apucat sa vadă ca aria cercului e subiect electoral!
La inmormantare lui fost vreo 30 de oameni si niciun elev.', a scris Dan Negru. 

Comentarii Existente
2019-11-20 22:03:05
Dinca Vasile

Faceti toti pe desteptii! Si Eminescu a avut probleme cu limba romana, si Albert Einstein a avut probleme cu matematica si ce oameni au fost!!! Cei mai tari astazi sunt CARCOTASII!! Sa va fie rusine!

2019-11-21 00:53:15
Qadrinskaia

De râs sunt mai degrabă cei care nu reușesc să identifice faptul că medicina actuala și alte domenii se bazează greșit de mult pe capacitățile de memorare si concentrare în loc ca să ajungă să fie testați copii la 9 si 12 ani pentru abilitatile de a rezolva probleme și de a pricepe medicina gastronomică eficientă începând cu cartea dr. Henry G Bieler Alimentele, miracolul vindecării si a dr Peter J D'Adamo Alimentația adecvată celor 4 grupe sangvine si altele. Punem pariu ca ăștia care dau pe dinafară de trufie si i judecă la fel si pe cei cu diverse graduri de handicap nu ar reusi să găsească vreo soluție dacă doctorul recomandă tăierea piciorului la o pisică sau la un om că pasămite o să supureze mult timp... Știu pe cineva care a făcut multe greșeli de neatenție dar a găsit soluția prin care piciorul netaiat al pisicii s a vindecat foarte repede si foarte bine cu argilă cps, echinaceea gel propolis și altele... Dar ăsta este sistemul stupid de învățământ care l înlocuiește continuu pe Dumnezeu și sfinții și învățăturile despre dragoste cu abilitățile de a i demola pe alții... De la cine să fi venit întrebarea cu cercul, unii spun că zodia scorpion este cea mai abila în răutăți si este si zodia Olgutei Vasilescu...

2019-11-21 06:36:57
PI ORI(SAU) RAZA LA PATRAT

Greseala tipica de teleprompter, daca zicea "PI INMULTIT CU RAZA LA PATRAT" HEHEHE alta era chestiunea azi!Deci dati afara prompterista ca a stricat campania de imagine a cadindatului.Succese!

Alte articole din: SOCIAL