Reacţia fetiţei jurnalistei Oana Dobre-Dimofte, atunci când a auzit de PROTESTUL de duminică

Thursday, 23 November 2017, 10:02, Sursă: REALITATEA.NET

Jurnalista Oana Dobre-Dimofte a postat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie în care a arătat reacţia fiicei sale atunci când a auzit că părinţii săi vor merge la protestul organizat duminică, 26 noiembrie, de la ora 18, în faţa Guvernului României. 

Adaugă părerea ta

Erica, fetiţa jurnalistei, a folosit o cutie şi şi-a făcut propria pancartă pentru protestul de duminică, scriind numele ţării pe una dintre laturi şi desenând tricolorul pe cealaltă. Mama sa a explicat că aceasta a fost reacţia Ericăi, fără să fie îndemnată să facă asta şi că, văzându-şi părinţii implicaţi social şi mergând cu ei la proteste, a devenit şi ea interesată.

"Aveți cuvântul meu de om că nu am participat în niciun fel la acest demers. Nici măcar cu ideea. Cu absolut nimic.
Copilul a auzit că duminică mergem la protest. Copilul a găsit o cutie și a făcut asta. Vrea să o ia cu ea, duminică.
Noi am aflat după ce a venit și ne-a arătat-o.
P.S. Mă doare la fix 2,6452 metri în spate dacă oricine crede că speculez interesul copilului nostru pentru proteste. Da, noi am făcut-o interesată. Nu îi explicăm că este despre ură, niciodată nu aș face așa ceva. Îi explicăm că este despre faptul că oricine fură trebuie să plătească. Și că oamenii care ne conduc nu sunt scutiți de asta. Și că așa înțelegem noi să ne iubim țara: să cerem, în stradă dacă trebuie, ca hoții să plătească. Exact asta i-am explicat și în februarie.
Pare să fi înțeles. Și pare să o intereseze. Și, da, sunt foarte-foarte mândră de asta", sună mesajul postat de Oana Dobre-Dimofte.

Alte articole din: SOCIAL