Și-a prins soția în timp ce făcea sex cu un vecin. Ce a urmat este de neimaginat

Wednesday, 17 July 2019, 17:09 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Bărbatul de 49 de ani din Florida a folosit o foarfecă pentru a tăia penisul vecinului, transmite poliția locală citată de The Independent.

Alex Bonilla este acuzat că a intrat în casa victimei, l-a amenințat cu arma pe bărbat cu arma și l-a legat, înainte de a-i tăia organele genitale.

Individul a fost arestat de ofițerii din biroul șerifului din Gilchrist la două ore după atacul care a dus la mutilarea vecinului.

Victima, care se află în stare stabilă la spital, le-a declarat polițiștilor că atacatorul a plecat cu penisul său în mână, conform unui raport al poliției obținut de NBC News.

Potrivit mandatului de arestare, Alex Bonilla i-a prins "pe soția lui și pe victimă în timp ce întrețineau relații sexuale", în mai 2019.

Și mai șocant este că doi dintre copiii victimei se aflau în casa familiei în momentul în care Bonilla a intrat în casă cu un pistol și și-a legat vecinul în dormitor.

Acuzațiile împotriva suspectului sunt intrarea prin efracție, sechestrare și asalt agravant, soldat cu vătămare corporală.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri