Primarul Firea, plângere penală pe numele ministrului mediului

Friday, 10 January 2020, 15:29 Sursă: Realitatea Plus

Autor: Realitatea.NET

"Am pregătit plângerea împotriva ministrului Mediului, pentru că a indus panica în rândul populaţiei, afirmând în emisiuni televizate şi reluând pe pagina de socializare că în Bucureşti cetăţenii ar trebui să poarte mască de protecţie şi că se respiră otravă. Consider că a avut sau are un interes şi politic şi patrimonial", a spus Firea, la sediul Primăriei Capitalei.

În opinia ei, afirmaţia ministrului Mediului induce panică în rândul populaţiei şi ''pune pe fugă sistemul investiţional''.

Referitor la faptul că ministrul Mediului nu a venit la PMB, unde l-a invitat vineri la o întrevedere, Firea a menţionat că prezenţa sa ar fi fost "o formă de respect" faţă de români şi de bucureşteni. 


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-10 16:47:59
Indianca cu tupeu !!!

Pe totii ii dai in judecata firutzo !!! Da platesti TU din salariul tau sau ai alte multe surse care platesc angajatii care urmaresc toate diclaratiile !? Cind lumea cumpara din tara, tu cumperi de la osmalii !? Cind lumea cumpara electric, tu cumperi diesel !? Si tot tu esti suparata, firutzi !? Se vede ca ai salariu imens de iti dau banii pe dinafara !???

2020-01-10 18:48:07
Candea R/.

Nu, nene, japitza asta are probleme psihice. Cat tupeu trebuie sa ai, dupa ce ai falimentat Bucurestiul, sa mai faci si gat?!

2020-01-10 18:48:07
Candea R/.

Nu, nene, japitza asta are probleme psihice. Cat tupeu trebuie sa ai, dupa ce ai falimentat Bucurestiul, sa mai faci si gat?!

Alte articole din: MEDIU