Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Medicul estetician al vedetelor, condamnat la 4 ani de închisoare cu executare

Sunday, 31 January 2016, 10:08 Sursă: REALITATEA TV

Patru ani după gratii şi interzicerea dreptului de a mai profesa ca medic timp de trei ani este pedeapsa pe care au considerat-o corectă judecătorii în cazul medicului Kasem Naser. Magistraţii au fost mai blânzi cu tatăl său, doctorul Mohamad Abu Baker, cunoscut drept regele varicelor, căruia i-au dat doar trei ani de închisoare cu suspendare. În plus, seniorul poate opera în continuare. Cabinetul medical pe care îl deţin cei doi trebuie să plătească o amendă penală de 100 de mii de lei. Şi familia victimei a primit despăgubiri de 215 mii de euro, deşi ceruse un milion şi jumătate de euro. Sentinţa nu este însă, una definitivă.

Lina Sadoveanu, o femeie de 56 de ani, a murit la numai 36 ore de la operaţie, în ianuarie 2011. Atunci, femeia s-a dus la centrul medical Tul Karem pentru o intervenţie chirurgicală de eliminare a varicelor. Operaţia a decurs bine, dar femeia nu a fost mulţumită, scria spynews.ro în  2011. După câteva zile, ea s-a prezentat la control iar doctorul Abu Baker Mohd, tatăl "prinţului silicoanelor", i-a explicat că ar fi oportună şi efectuarea unei intervenţii de înlăturare a ţesutului adipos din zona coapselor, la operaţie urmând să participe şi fiul său, specializat în acest tip de intervenţii. Nimic mai fals! Kasem era medic rezident, şi nu specialist. Convinsă să mai facă o operaţie, femeia s-a prezentat la cabinetul doctorilor arabi pe 23 martie pentru procedura de lipoliză cu laser. La clinica era doar Kasem, tatăl său fiind plecat în Iordania unde participa la o conferinţă. După trei ore, "doctorul" a extras câteva kilograme de grăsime.

A trimis-o acasă deşi se simţea rău

În ciuda faptului că femeia se simţea rău şi voma, Kasem a trimis-o acasă după numai două ore de la terminarea intervenţiei. Cum durerile şi starea de rău au continuat, soţul femeii l-a sunat pe medic, iar acesta l-a liniştit: „Sunt reacţii normale”. Apoi nu a mai răspuns la telefon. Într-un final, soţul ei a chemat salvarea. Era însă prea târziu. Lina Sadovean a decedat în braţele medicilor de pe ambulanţă. Pentru a muri în chinuri, plătise 6.000 de euro.

Kasem Naser a mai fost implicat, în 2012, într-un scandal penal, acuzat fiind că nu a înregistrat în actele contabile sume importante de bani obţinute pentru 150 de intervenţii chirurgicale.

Kasim Nasser este o vedetă în lumea mondenă. Nicoleta Luciu, Laurette sau Mădălina Pamfile sunt doar câteva dintre vedetele care au ajuns pe masa de operaţie a medicului estetician.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL