Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

IOHANNIS-PONTA. Ce spune presa despre dezbaterea de la REALITATEA TV

Wednesday, 12 November 2014, 10:21 Sursă: REALITATEA.NET

IOHANNIS-PONTA. Jurnaliştii din România au stat marţi seară cu ochii pe Realitatea TV, la dezbaterea electorală Victor Ponta-Klaus Iohannis. Ce au observat?

Specialistul în comunicare politică Antonio Momoc, citat de Adevărul, este de părere că Victor Ponta a fost mai pregătit decât contracandidatul său. "Ponta a plagiat scena din House of Cards în care îi solicită oponentului să îi ceară scuze soţiei pentru o falsă problemă. În film, congresmenul care a apelat la truc a pierdut dezbaterea pentru că oponentul a replicat că nu e moral să îşi folosească soţia. Iohannis nu a văzut serialul şi şi-a cerut scuze.", a explica Momoc.

"Iohannis s-a descurcat onorabil. Dar, la câtă muniţie exista despre Ponta, putea să-l dea cu roatele în sus în primele zece minute. Am stat faţă în faţă cu Ponta cândva şi l-am văzut transpirat tot. E victima perfectă", a explicat şi analistul politic Sebastian Lăzăroiu, tot pentru Adevărul.

IOHANNIS-PONTA. Scriitorul şi jurnalistul Cristian Tudor Popescu a făcut o paralelă între cei doi candidaţi.

"Imaginea in miscare oferita de domnul Victor Ponta a fost aceea a unui elev. A venit cu hartii multe, si-a umplut masa de hartii, a parut intotdeauna, cum arata raportul dintre cei doi, parea ca ii dadea raportul dlui Klaus Iohannis. Citea mereu cifre cu care domnul Klaus Iohannis trebuia sa fie de acord sau nu (...) De cealaltă parte, domnul Klaus Iohannis, care nu avea cum sa se confrunte cu domnul Victor Ponta in materie de cifre nu a comis greseala pe care a comis-o Mircea Geoană in 2009 cand a incercat sa se bata cu Traian Băsescu care avea la dispoziţie un guvern. Traian Băsescu atunci era inarmat cu toate cifrele guvernului Boc si Mircea Geoană a incercat sa concureze la cifre si la informaţie executivă cu Traian Băsescu si va amintiti, pana la chestiunea cu Vîntu, a fost pus intr-o situaţie chiar ridicola de cateva ori", a spus Cristian Tudor Popescu.

IOHANNIS-PONTA. Jurnalul naţional a titrat, în ediţia de astăzi: "Victor Ponta a avut în faţa sa o pradă uşoară, a punctat decisiv, atunci când a trebuit, a dat replica, a furnizat informaţii documentate şi la obiect."

"Primul - agresiv şi obraznic, al doilea - lent şi nepregătit". Este titlul ales de Cotidianul pentru articolul în care este prezentată confruntarea dintre cei doi candidaţi la alegerile prezidenţiale.

Portalul realitatea.net, cea mai importantă sursă de ştiri din România, vă invită să răspundeţi la întrebarea "Cine a câştigat dezbaterea dintre Victor Ponta şi Klaus Iohannis de la Realitatea TV".

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL