Încă o AVARIE în București! Zeci de blocuri, fără căldură şi apă caldă. Zonele afectate

Saturday, 07 December 2019, 08:36 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Bucureştenii de pe mai multe străzi şi bulevarde nu au apă caldă şi căldură de mai multe ore, din cauza unei avarii la reţeaua de termoficare. 

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti SA a anunţat oprirea agentului termic, pentru remedierea avariilor apărute în reţeaua de termoficare pe Bulevardul Basarabia, Bucovina, Bulevardul Nicolae Grigorescu. În aceste zone, nu este nici apă caldă, nici căldură de vineri, de la ora 14:00, şi se preconizează că avaria va fi remediată abia sâmbătă, la ora 15:00, când se va relua furnizarea agentului termic.

Şi pe străzile Mizil, Prevederii, Perişorului – cămin TMUCB sunt anunţate avarii de vineri noaptea, de la ora 23:00, iar oamenii nu au căldură. În aceste zone, Termoenergetica estimează că problema va fi remediată până la ora 12.00. Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-07 09:13:23
Aurica Bulancea

Toate bune si frumoase, dar in cartierul Tineretului sector 4, strada Poenari , cand dati caldura ? Caloriferele sunt atat de calde , ca iti ingheata mana pe ele. Cand afara sunt minus 4 grade, in casa ce temperatura trebuie sa fie ? La mine in casa daca sunt 20 grade. Ce trebuie sa facem ca sa ne incalzim ? Sa urmam sloganul, mai pui o haina in plus ,? Atunci , dece mai este democratie, dece avem toti aceleasi drepturi, dar, unii mor de cald in casa, iar altii tremura ca la popul nord. Ma scuzati pentru remarci, dar cred ca asa este foarte greu, batran fiind, sa supravietuiesti unei ierni care se anunta destul de friguroasa, . Efectiv in casa tremuri, mai trebuie sa pun manusi ca sa ma incalzesc. Va multumesc, daca reusiti sa cititi acest comentariu, iar daca puteti sa si raspundeti, este OK.

Alte articole din: SOCIAL