Gigel Știrbu, atac furios la unul dintre membrii CNA: ”un lacheu pesedist”

Thursday, 11 July 2019, 13:52 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Radu Herjeu, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului, a comentat solicitarea preşedintelui Iohannis de desfiinţare a Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, întrebându-se cum își permite ”un politician (sau ”politruc”, după propria mărturisire) ajuns la Cotroceni din greșeală și cu mult noroc ajutat de stele, să dai indicații și ordine despre cum ar trebui desființată o secție independentă de investigare a magistraților

La scurt timp după ce membrul CNA și-a exprimat părerea în spațiul public, deputatul Gigel Știrbu a simțit nevoia să-i ia apărarea președitelui țării și a avut un atac furibund la adresa lui Radu Herjeu, numindu-l ”slugarnicul de serviciu al PSD”.
"Incredibil cu cât tupeu au sărit ca arși toți lacheii pesediști plantați la conducerea unor instituții publice, care ar trebui să fie autonome și independente, ca să-l atace pe Președintele României, Klaus Iohannis, care a cerut Guvernului să aplice recomandările GRECO și să desființeze Secția specială de investigare a magistraților.
Unul dintre acești lachei, Radu Herjeu, a încălcat grav statutul de membru CNA prin nerespectarea criteriului neutralității politice și a ieșit public cu un atac politic decerebrat la adresa Președintelui României.
Nu este pentru prima oară când asistăm la derapajele lui Radu Herjeu, membru al Consiliului Național al Audiovizualului în spațiul public.
Un serviciu public ca CNA-ul trebuie să fie în slujba cetăţeanului, să aibă ca prioritate interesul public şi să asigure corectitudinea informării şi, în niciun caz, nu trebuie să fie reprezentat de oameni ca Radu Herjeu pentru care slugărnicia este un mod de viaţă și atacă la comanda PSD-ului. Un politruc este chiar Radu Herjeu instalat în funcţie de PSD care sare imediat și îi sancţionează pe toţi cei care îndrăznesc să atace partidul de guvernământ.
Voi solicita audierea imediată a lui Radu Herjeu în Comisia de cultură a Camerei Deputaților pentru încălcări grave și repetate ale reglementărilor Legii audiovizualului și a Codului etic a membrilor CNA care îi interzic orice activitate politică.
Este absolut necesară modificarea Legii audiovizualului pentru ca astfel de personaje fără coloană vertebrală să nu mai poată ocupa astfel de funcții sau dacă au astfel de derapaje, să poată fi expulzate imediat din funcția publică, este de părere președintele Comisiei pentru Cultură, arte, mijloace de informare în masă - Gigel Știrbu.

Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ