Festivalurile UNTOLD şi NEVERSEA, AMÂNATE pentru 2021

untold, neversea
untold, neversea

Vești proaste se țin lanț astăzi. UNTOLD şi NEVERSEA, două dintre cele mai așteptate evenimente printre împătimiții de de festivaluri în aer liber din România, și nu numai, nu vor mai avea loc în acest an. Evenimentele au fost amânate pentru 2021 din cauza pandemiei de coronavirus, scrie realitateadecluj.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Alertele de vreme rea nu se mai opresc! A fost emis un nou cod galben de ninsori, frig şi vânt

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

SURSE: Cătălin Cîrstoiu e OUT / Coaliția discută numele potențialului candidat / Care sunt scenariile Coaliției

Articol partener

PUTEREA.RO

Tensiuni crescute în cadrul AUR: Însemne și bannere îndepărtate de pe un sediu din Buzău, în urma unor demisii semnificative

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Titi Aur cere autorităţilor un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: „Pregătirea șoferilor este mult mai slabă decât în anii `80”

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Titi Aur cere autorităţilor un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: „Pregătirea șoferilor este mult mai slabă decât în anii `80”

Actual

Cătălin Cîrstoiu / Foto: Inquam Photos
Medicul Cătălin Cîrstoiu, prima reacție după ce a fost retras din lupta pentru alegerile locale din București: "Am fost supus unor atacuri"
Medicul Cătălin Cîrstoiu a făcut prima declarație publică după ce a fost retras din funcția de candidat al coaliției pentru lupta la alegerile pentru Capitală.

Marcel Ciolacu si Gabriela Firea
Marcel Ciolacu anunță oficial decizia de a merge cu Gabriela Firea în alegerile pentru București: "Este soluția corectă"
Marcel Ciolacu a publicat pe Facebook prima reacție după ce coaliția a decis că nu va merge cu un candidat comun la alegerile locale din București.

Klaus Iohannis, despre recrutarea obligatorie în armată: „Trebuie să existe mai multă atractivitate pentru cariera militară”
Klaus Iohannis, despre recrutarea obligatorie în armată: „Trebuie să existe mai multă atractivitate pentru cariera militară”
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, în Coreea de Sud, că nu s-a gândit la recrutare obligatorie în armată şi nu va avansa aşa ceva.

Volodimir Zelenski / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 790. Zelenski: Trebuie să provocăm daune maxime asupra a tot ceea ce Rusia folosește ca bază pentru teroare
Este ziua cu numărul 790 de la începutul conflictului din Ucraina. Volodimir Zelenski a susținut un discurs important înainte ca ajutoarele militare americane să ajungă în Ucraina pentru a face față atacurilor rusești.

Ultimele stiri

justiție
Sentință într-un caz tras la indigo cu dosarul lui Vlad Pascu. Pedeapsa primită de șoferul de 19 ani care a spulberat 6 tineri, pe o trecere de pietoni din Petroșani
Avem o nouă situație trasă la indigo cu cazul ucigașului drogat din 2 Mai. Șoferul de 19 ani, cel care în decembrie anul trecut circula cu 140 de kilometri pe oră și a spulberat șase copii pe trecerea de pietoni, și-a aflat pedeapsa. Claudiu Nițariu a fost judecat pentru omor, după ce una dintre victime a decedat la spital. 

Rețeaua penală de magistrați ai lui Coldea: presiuni și șantaj la cel mai înalt nivel
Rețeaua penală de magistrați ai lui Coldea: presiuni și șantaj la cel mai înalt nivel. Anca Alexandrescu, dezvăluirile care dinamitează Statul Paralel - VIDEO
Jurnaliștii Realitatea Plus au obținut înregistrari-bombă care dovedesc ca Dumitru Dumbravă și Florian Coldea au format un grup infracțional organizat pentru a “rezolva” anumite dosare în justiție. Dezvaluiri despre legaturile dintre cei doi au fost făcute în exclusivitate în emisiunea Culisele Statului Paralel. 

Anca Alexandrescu
Anca Alexandrescu, anunț bombă! Noi înregistrări care dovedesc legătura dintre ROMPREST și Statul paralel, prezentate, marți seară, de la ora 21.00: "E un moment istoric"
Realitatea PLUS continua lupta pentru destructurarea Statul Paralel, in spatele caruia se afla personaje cheia din Servicii, si aici vorbim despre Florian Coldea si Dumitru Dumbrava, doi fostii generali de la vârful SRI. Jurnalista Anca Alexandrescu a anuntat, marti, ca a pregatit noi inregistrari si probe suplimentare care dovedesc legatura dintre Romprest si Florian Coldea. Acestea vor fi prezentate, in exclusiviate, in editia din aceasta seara a emisiunii "Culisele Statului Paralel", de la ora 21.00, urmand ca in cursul zilei de miercuri sa inregistreze si un interviu cu omul de afaceri Catalin Hideg, denuntatorul lui Florian Coldea si a lui Dumitru Dumbrava. "Este un moment istoric in care DNA-ul, cat si celelalte institutii ale statului, cat si SRI-ul, poate dovedi ca acest Stat pararel poate fi destructurat", a transmis Anca Alexandrescu.

Mitică Dragomir, despre Coldea și Dumbravă: Sunt diabolici, au vrut să stăpânească prin forță
Mitică Dragomir, despre Coldea și Dumbravă: Sunt diabolici, au vrut să stăpânească prin forță
Mitică Dragomir aruncă bomba în rețeaua coldistă și dezvăluie că generalul Florian Coldea și Dumitru Dumbravă au tras sforile în laboratoarele puterii de ani întregi. 

Timp liber

Culoarea de păr cu care vei da lovitura vara asta! Este de așteptată să fie mai populară decât balayage-ul / Captură TikTok/ hairbyalisharose
Culoarea de păr cu care vei da lovitura vara asta! Este de așteptată să fie mai populară decât balayage-ul: care e "secretul"
Hairstyliștii anunță o nouă tendință în materie de culoare de păr pentru vara acestui an: brunetul "cherry chocolate". Această nuanță delicioasă promite să fie mai populară decât balayage-ul și să aducă un aer proaspăt și îndrăzneț în sezonul cald.

Cum să cultivi roșii pe balcon: mic ghid pentru fermierii de apartament/ unsplash.com
Cum să cultivi roșii pe balcon: mic ghid pentru fermierii de apartament
Cultivarea roșiilor pe balcon este o modalitate excelentă de a te bucura de legume proaspete, chiar dacă locuiești într-un apartament.

Cum cureți acasă bijuteriile oxidate din aur și argint. Sunt necesare doar câteva ingrediente din bucătărie
Cum cureți acasă bijuteriile oxidate din aur și argint. Sunt necesare doar câteva ingrediente din bucătărie
Bijuteriile, fie că sunt din aur, argint sau metale mai puțin prețioase, pot suferi de-a lungul timpului de pe urma oxidării.

Fursecuri limbi de pisică. Rețetă de cofetărie
Fursecuri limbi de pisică. Rețetă de cofetărie: simple, gustoase și foarte fragede
Printre deserturile populare care se găseau în cofetăriile de altă dată se numărau și mult adoratele fursecuri limbi de pisică. Erau simple, gustoase și foarte fragede.



Vezi emisiunile Realitatea Plus