Dăncilă o ceartă pe Birchall: ”Nu accept să implice ministerul în scandal”

Tuesday, 08 October 2019, 21:36 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

"Atitudinea doamnei ministru Ana Birchall nu este pozitia PSD. Am spus si repet: PSD nu va mai da nicio OUG pe Jutitie. Noi ne-am invatat lectia la europarlamentare. Interventia doamnei Birchall nu e personala, este revocata conform deciziei CCR si eu nu accept, am avut o discutie cu ea si nu accept sa implice ministerul in scandal.

Este membra PSD, vom vedea atitudinea dansei in fata colegilor care sunt dezamagiti, atitudine care dezamageste. Magistratii trebuie sa ajunga la un consens. A fost deja o discutie legata de acest aspect in care am subliniat, vom avea in noul CEx, indiferent... dar dupa motiunea de cenzura venim cu remanierea Guvernului in plenul Parlamentului", a declarat Viorica Dăncilă.

Ana Birchall a anunțat, în luna septembrie, că grupul de lucru interministerial coordonat de minister a ajuns la concluzii preliminare referitoare la Secția de investigare a infracțiunilor din justiție, precizând că "sunt două concluzii și niciuna nu susține funcționarea în această formă a acestei instituții".


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ