Coronavirus - România: 484550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Clotilde Armand i-a demis pe cei mai importanți șefi din Primăria Sectorului 1

Tuesday, 17 November 2020, 13:50 Sursă: Realitatea.net

Motivele care au stat la baza acestei decizii sunt: incompetență în exercitarea funcției deținute, lipsă de responsabilitate în cheltuirea banului public, achiziții suspecte și lipsa rezultatelor în beneficiul comunității Sectorului 1.

Potrivit unei analize interne, aceste trei structuri se află la originea unui deficit bugetar estimat la peste 700 de milioane de lei în acest an.

”Situația bugetară a Primăriei Sectorului 1 este mai rea decât m-am așteptat. Am găsit un deficit de peste 700 de milioane de lei în 2020 care pune în pericol plata salariilor și a contractelor aflate în derulare. Este o situație intolerabilă, iar interesele comunității Sectorului 1 impun luarea urgentă de măsuri drastice”, a declarat primarul Sectorului 1, într-o postare pe rețelele de socializare.

Anunțul destituirii șefului Poliției Locale a apărut la scurt timp după ce în presă s-a vehiculat informația că Daniel Doboș, un fost lider USR Turda, condamnat în Germania la 15 ani de închisoare, pentru uciderea a doi civili, ar putea fi noul șef al poliției locale. 

Într-un comunicat, primăria a dezmințiti faptul că Doboș ar fi angajat ca și consilier personal al edilului Clotilde Armand, pentru că "organigrama aparatului de specialitate al primarului Sectorului 1, votată de vechiul consiliu local, nu oferă această posibilitate. (...)"

 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL