Cele mai amuzante glume și meme-uri cu Viorica Dăncilă și aria cercului

Wednesday, 20 November 2019, 19:13 Sursă: Realitatea.NET

Aria cercului a fost cea mai căutată formulă matematică pe Google, după ce Dăncilă nu a știut-o şi Iohannis a evitat să răspundă. Cele mai multe căutări au fost din Sibiu. Nici glumele pe acest subiect nu au întârziat să apară. 

Adaugă părerea ta

Realitatea.net vă oferă cele mai amuzante meme-uri cu aria cercului! 

Aria cercului a avut o explozie în căutările pe Google din România, după ce candidatul social-democrat la președinție Viorica Dăncilă nu a știut să spună corect formula, iar candidatul liberal Klaus Iohannis a evitat să răspundă, în dezbaterile electorale paralele de marți seara, scrie edupedu.ro.

Ambii au fost profesori, iar Dăncilă declarase, cu o zi înainte, că a dat meditații la matematică. Cele mai multe căutări au fost din Sibiu, potrivit Google Trends.

Viorica Dăncilă, de profesie inginer, a greșit răspunsul la întrebarea Realitatea PLUS! Nu a știut care e aria cercului

Viorica Dăncilă, de profesie inginer, a fost pusă în încurcătură în timpul conferinței de presă organizate la Palatul Parlamentului, atunci când a fost întrebată care este formula de calcul a ariei cercului.

Întrebarea a venit după ce Viorica Dăncilă afirmase că a dat meditații gratuite copiilor la matematică, în apartamentul din Videle.

"Cum se calculeaza aria cercului?" a fost întrebarea rostită de jurnalista Realitatea PLUS, Andreea Dumitrescu.Răspunsul lui Dăncilă? "Raza la pătrat". Răspuns greșit, pentru că formula matematică a ariei cercului este πR².

Și președintele Klaus Iohannis, care a organizat o dezbatere separată, la care Realitatea PLUS nu a avut acces ca să pună întrebări, a fost pus în dificultate, peste puțin timp, pe același subiect.

"Nu o sa va intreb pe dumneavoastra care este aria cercului... Daca vreti sa precizati care este, nu este niciun fel de problema" a sunat întrebarea ocolită pentru Klaus Iohannis. Șeful statului a început să râdă, fără să răspundă. VEZI AICI VIDEO!