Raluca Turcan a anunțat când vor fi alegerile anticipate

Tuesday, 28 January 2020, 23:17 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

"Să ştiţi că şi aici am avansat foarte mult. Pe partea de achiziţii publice lucrăm acum la un proiect şi probabil că în două săptămâni vom ieşi cu el, de simplificare a procedurii achiziţiilor publice şi, mai mult decât atât, pe partea de fonduri europene urmează să ieşim cu o Ordonanţă de Urgenţă pentru a aduce completurile specializate pe procesele care blochează în momentul de faţă proiecte de infrastructură pe fonduri europene.

Ca să poţi obţine soluţiile mai repede şi dacă sunt contestatari de profesie (...) Se judecă în regim de urgenţă, există şi sancţiuni dacă sunt contestatari de profesie. Gândim inclusiv o taxă de timbru pentru cei care vor să conteste, astfel încât atunci când conteşti un proiect ai garanţia că acolo, într-adevăr, sunt nişte probleme", a precizat Raluca Turcan.

Apoi a vorbit despre data la care vor fi organizate alegerile anticipate.

"Alegerile anticipate nu sunt reglementate în detaliu. Va fi nevoie de reglementarea organizării alegerilor anticipate Dacă ne gândim la momentul maxim până la care am putea să suprapunem alegerile anticipate cu alegerile locale, undeva până în 28 iunie ar trebui să încheiem ambele alegeri. Nu intenţionăm să le punem chiar în aceeaşi zi, ci la o diferenţă fie de o zi, fie de maximum o săptămână", a mai zis Turcan.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-29 04:52:35
Paine si circ in Romanica

Mamaligarii merita sa fie condusi de fapturi stranii vesnic bugetare precum minunea asta. Aratarea are mare tupeu.

2020-01-29 12:51:19
Guvernul legifereaza numai mandat ,nu de presedinte ,ci de parlament

Dna Turcan ,vă place Brahms ?Hitler a folosit guvenul si stricnina,dar constituția art 114 zice că OUG se dau numai din împternicirea parlamentului ?Sau credeti că sunt pe la PSD de ăia de dus cu preșul ?

Alte articole din: POLITICĂ