Robert Turcescu: "4.450 de condamnați fug de închisoare. Aici e dovada putreziciunii statului!"

 

Deputatul PMP a trimis o cerere către MAI, în care cerea situația persoanelor condamnate din România. Cifrele sunt incredibile: 4.450 de condamnați definitiv la pedepse cu închisoare cu executare se află în libertate, fiind dați în urmărire la nivel național și internațional. "Aici sînt rețelele de trafic de carne vie, de droguri și multe altele. Aici e dovada putreziciunii din statul român!", spune Turcescu.

Un număr de 4.450 de condamnați definitiv la pedepse cu închisoare cu executare se află în libertate, fiind dați în urmărire la nivel național și internațional, se arată într-un răspuns al Ministerului de Interne (MAI) transmis deputatului PMP Robert Turcescu.

Potrivit informațiilor furnizate de MAI, 350 de condamnații definitiv sunt dați în urmărire la nivel național, în vreme ce restul de 4.100 la nivel internațional.

Numărul fugarilor reprezintă o cincime din totalul condamnaților la pedepse privative de libertate din România, având în vedere că, potrivit statisticilor publicate de Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP), în prezent în închisorile din țară se află 20.307 persoane.

În ceea ce privește infracțiunile pentru care au fost condamnați fugari dați în urmărire națională și internațională, acestea sunt:

Infracțiuni contra persoanei – 107;

Infracțiuni contra integrității corporale sau sănătății – 175;

Infracțiuni contra libertății persoanei – 35;

Infracțiuni privind traficul și exploatarea persoanelor vulnerabile – 194;

Infracțiuni contra libertății și integrității sexuale – 26;

Infracțiuni contra patrimoniului (furt / tâlhării) – 853;

Infracțiuni contra patrimoniului prin nesocotirea încrederii (înșelăciuni) – 506;

Infracțiuni privind autoritatea de stat – 31;

Infracțiuni privind frontiera de stat – 119;

Infracțiuni de corupție – 31;

Infracțiuni de fals – 69;

Infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice – 887;

Infracțiuni la regimul armelor și munițiilor – 16;

Infracțiuni economice și de evaziune fiscală – 526;

Infracțiuni la regimul stupefiantelor – 195;

Alte fapte (ultraj contra bunelor moravuri, abandon de familie, violare de domiciliu, efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos, infracțiuni la regimul silvic, amenințare etc) – 680.

”Citiți și vă cruciți, document oficial, răspuns la o interpelare a subsemnatului adresată MAI: sunt 4.450 de persoane CONDAMNATE care se SUSTRAG executării pedepsei cu închisoarea! Dintre acestea, 350 de persoane sunt urmărite la nivel național, iar 4.100 la nivel internațional. Aici sunt rețelele de trafic de carne vie, de droguri și multe altele. Aici e dovada putreziciunii din statul român!”, a scris Robert Turcescu pe Facebook.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Orice ROMAN care sesizeaza o infractiune, coruptie sau incompetenta !!!
11 Sep 18:30
E clasificat “securist” !!! La fel ca si “emanatii” moscurviti din ‘89 a caror unica problema erau tot “securistii” adica acele structuri la care kakabebeul nu avea acces !!! Intr-un final, emanatii au folosit armata ca sa potoleasca populatia care vroia sa scape si de ei ...
Răspunde
0 0
goidea gica
11 Sep 14:31
nu teai lasat de al pupa in..pe basescu, de inteles sunteti doi securisti
Răspunde
0 0
Borfasii rosii au infectat totul !
11 Sep 11:12
PLINGEREA, MEDIEREA, PRESCRIEREA FAPTELOR (o aberatie imposibil de gasit in alta tara), PREZUMTIA DE NEVINOVATIE ABERANT APLICATA SI CELUI PRINS IN FLAGRANT,SCHIMBUL NEPEDEPSIT AL DECLARATIILOR IN TIMPUL ANCHETELOR, CONTROLUL JUDICIAR, ARESTUL LA DOMICILIU, ELIMINAREA PROTOCOALELOR INTERMINISTERIALE, ... si multe alte gaselnite ''legislative'' create de borfasi au facut structurile statului dezmembrate, ineficiente, corupte, puturoase, rau-voitoare, oportuniste referitor la avanataje si salarii, ... toti vor salarii dar nu si joburi decente sau sa fie verificati ce si cit muncesc ...
Răspunde
0 0
Borfasii rosii au infectat totul !
11 Sep 11:05
EMANATII ''revolutiei'' din '89 au planificat si executat cu minutiozitate distrugerea si sabotarea statului si exterminarea poporului roman ! Rezultatele ultimilor 30 de ani sint evidente pentru oricine nu e abonat la sifonarea bugetului de stat !!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?