Orașul cu cele mai scumpe apartamente din România

 
SCHIMBARE MAJORĂ pentru proprietarii de apartamente cu geamuri termopan. Amenzile, URIAŞE
SCHIMBARE MAJORĂ pentru proprietarii de apartamente cu geamuri termopan. Amenzile, URIAŞE
Orașul cu cele mai scumpe apartamente din România este Clujul. Acesta a devenit primul oraş din România în care preţurile apartamentelor au depăşit nivelul de dinainte de criză, cu mai mult de 1.400 de euro/mp.
 
Orașul cu cele mai scumpe apartamente din România este Clujul. În anul 2017, preţul apartamentelor a crescut, în medie, cu 10%, iar anul 2018 va aduce noi creşteri.
 
Contrar faptului că în prima parte a anului 2018 s-au acordat mai puţine credite decât în aceeaşi perioadă a anului 2017, cererile se menţin la un număr crescut.

Creşterea ROBOR, care a ajuns la peste 2%, creează puţină panică şi clienţii se hotărăsc mult mai greu să achiziţioneze un imobil,  în schimb, cererile dezvoltatorilor pentru proiecte imobiliare, respectiv terenuri autorizate, sunt mult mai mari decât oferta de pe piaţă, apreciază specialiștii
 
Nu doar preţul locuinţelor a crescut, ci şi preţul clădirilor de birouri şi cel al clădirilor industriale. Specialiştii în domeniul imobiliar cred că această tendinţă va fi menţinută cel puţin până la finalul anului.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?