Mihai Chirică, trimis la exorcizare după episodul "artificii la moartea lui Dragnea"

 

Primarul Iaşiului, Mihai Chirică, este sfătuit să se elibereze de demoni prin credinţă, după ce a declarat că va da un foc de artificii la moartea lui Liviu Dragnea. Sfatul vine din partea liderului PSD Iaşi, aflat în conflict deschis cu edilul exclus din PSD. 

"Aşteptăm, cu răbdare şi credinţă, ca rătăcirile de acest fel să înceteze, iar domnul primar să-şi învingă demonii ce îl torturează. Să ne rugăm, aşadar, pentru fratele Chirică!", a scris Marius Ostaficiuc pe contul său de facebook. 

Liderul PSR sugerează chiar că ieşirea primarului ar putea avea şi alte explcaţii. 

"Ne-am fi aşteptat ca Sfânta Parascheva să-l ajute şi pe primarul nostru, aşa cum face cu toţi cei ce se închină la moaştele ei în aceste zile binecuvântate. (...) Manifestări iraţionale s-au mai văzut de-a lungul timpului în apropiere de racla Sfintei, fiind o perioadă în care diavolul îi încearcă mai abitir pe unii".

Primarul Mihai Chirică a declarat, luni seară, la încheierea zilelor Iaşiului şi celebrarea Sfintei Parascheva, că interzicerea focului de artificii de către poliţie reprezintă o "presiune politică nepermisă": "Chiar dacă trebuie să îl tragem din Teleorman, o să îl tragem și de acolo. (...) Vom fi aici și după ce moare Dragnea și toate lichelele pe care le-a lăsat peste tot în România, iar la înmormântarea oricăruia dintre ei, din banii mei, voi face un mic foc de artificii autorizat," a declarat Chirică.

Mihai Chirică a fost exclus din PSD în februarie, cu puţin timp îanitea congresului la care Liviu Dragne a fost reconfirmat. Chirică este unul dintre cei mai vocali critici ai liderului PSD. 

Primarul PSD al Iașiului "mătură" pe jos cu Dragnea: Buletinul de Teleorman, valoarea supremă

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Fane
16 Oct 21:27
Ce gluma cu “fratia” la ciocoii analfabeti !? Cind, ca primar, esti faultat de politicienii analfabeti care nu doresc sa faci nimic pentru oamenii care te-au ales, nu poti sa decit sa le urezi cit mai multe artificii si cit mai repede ... politicienii au ajuns infecteaze toate structurile statului cu interesele lor personale si lipsa de pregatire. Politicienii demoleaza dezvoltarea normala a societatii prin interferentele la toate nivelele si structurile.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?