Leo de la Strehaia a fost reținut pentru 24 de ore

 

Cunoscutul interlop Leo de la Strehaia a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii din Bucureşti, fiind bănuit, împreună cu fiul lui, de înşelăciune.

Leo de la Strehaia  nu este la prima cercetare pentru înşelăciune. Anul trecut ar fi vândut o statuie de 150 kg de aur unui cetăţean american, deşi aceasta nu era din preţiosul material.

Este vorba despre acelaşi dosar în care este acuzat şi fiul lui Leo de la Strehaia. Interlopul va fi dus în curând la secţia de poliţie, fiind suspectat de înşelăciune cu aparate de aer condiţionat.

Este vorba despre 150 de aparate pe care Leo de la Strehaia şi fiul acestuia s-ar fi angajat să le cumpere de la o societate comercială, însă pentru care nu au plătit niciun ban. Ba mai mult, cei doi ar fi vândut aparatele respective la sume derizorii. 

Prejudiciul estimat este de 300.000 lei. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Lirr
19 Jul 00:40
Interested!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?