Imagini extraordinare - cum sunt ŞTERŞI 200 de ani de pe un tablou

 

Un istoric și comerciant de artă a publicat pe contul său de Twitter cum șterge straturile de lac de circa 200 sute de ani, dezvăluind adevăratele culori ale portretului.Britanicul Philip Mould, istoric și comerciant de artă, a publicat pe contul său de Twitter cum restaurează o pictură din 1618. Potrivit lui Mould, aceasta era acoperită cu mai multe straturi de lac ce aveau o vechime de circa două sute de ani. Din acest motiv pictura s-a îngălbenit mult, relatează Meduza.

După cum a spus Mould, portretul este al unei femei care a trăit în Anglia în timpul domniei regelui James I. La momentul realizării picturii, acesta avea 36 de ani. Alte detalii nu sunt cunoscute.

Picturile în ulei sunt vernisate pentru a le păstra și pentru a le proteja de influența factorilor externi. Cu toate acestea, în timp, stratul de acoperire începe să devină galben.

sursa

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?