HOROSCOP de weekend 16-17 iunie 2018: Zodia care va întâmpina probleme financiare

 

Horoscop de weekend 15-17 iunie 2018: Acest weekendul vine însoțit de schimbări, astfel încât, leu va întâmpina probleme financiare iar balanța va avea parte de o primă. Iată ce ți-a rezervat astrele!Horoscop de weekend 15-17 iunie 2018: BERBEC

În acest weekend vei fi avea parte de schimbări. Astfel, sâmbătă vei avea mari șanse să atragi privirea unei persoane, poate fi un moment important pentru tine.

Horoscop de weekend 15-17 iunie 2018: TAUR

În acest weekend vei avea o întâlnire pe care ai programat-o cu mult timp înainte. Astfel, vei avea un prilej pentru a te relaxa.

Horoscop de weekend 15-17 iunie 2018: GEMENI

O vizită neașteptată te va pune pe drumuri, fie grăbești treburile casnice, fie amâni alte activități în favoarea musafirilor. Duminică, vei participa în organizarea unui eveniment în familie.

Horoscop de weekend 15-17 iunie 2018: RAC

În acest weekend vei fi ușor nemulțumit de rezultatul unui proiect sau de o activitate pe care ai facut-o alături de un apropiat. Sâmbătă vei avea parte de bani, dar și de cheltuieli.

Horoscop de weekend 15-17 iunie 2018: LEU

În prima parte a weekend-ului te vei bucura de momentele alături de membrii familiei, însă problemele financiare au un raport destul de însemnat în discuții. Un apropiat îți va face pe plac, după lungi discuții contradictoriu. 

Horoscop de weekend 15-17 iunie 2018: FECIOARĂ

Sâmbătă este posibil să nu poți onora cu prezența o invitație din partea unui apropiat, însă cu siguranță duminică îți vei face timp.

Horoscop de weekend 15-17 iunie 2018: BALANȚĂ

Deși ești în urmă cu veștile, nu dorești să te informezi despre ce s-a mai întâmplat. Duminică, vei împărtăși cu un membru al familiei bucuria unei prima sau unui prim salariu. 

Horoscop de weekend 15-17 iunie 2018: SCORPION

În acest weekend te vei ocupa în cea mai mare parte de timpul cu pasiunile tale. Duminică vei petrece timp în mijlocul familiei.

Horoscop de weekend 15-17 iunie 2018: SĂGETĂTOR

O invitație în oraș îți luminează weekend-ul. Duminică vei avea parte de bani.

Horoscop de weekend 15-17 iunie 2018: CAPRICORN

Sâmbătă vei avea parte de o surpriză, fie ca este vorba de o vizită a unei rude, fie că este vorba de un beneficiu din cadrul locului de muncă.

Horoscop de weekend 15-17 iunie 2018: VĂRSĂTOR

Sâmbătă vei avea planuri pentru o mică vacanță alături de membru din familie. Spre sfârșitul weekend-ului, vei profita și vei ieși alături de un apropiat la o sesiune de cumpărături pentru casă.

Horoscop de weekend 15-17 iunie 2018: PEȘTI

Datorită unui apropiat, vei fi scutit de multe drumuri în acest weekend, chiar dacă simți nevoie de o plimbare. Duminică vei organiza o reuniune de familie.

sursă: yve.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?