VIDEO. Discuţie halucinantă LIVE pe Facebook între doi amici

 

Un tânăr de 21 de ani și-a făcut planuri de furat în Germania. Toată povestea a fost live pe contul lui de Facebook.Mihai Ovidiu are 21 de ani, este din Timișoara, și este trimis în judecată și cercetat în mai multe dosare penale. Este spărgător de mașini, spun polițiștii, și nu are serviciu.  

În noaptea de sâmbătă spre duminică, tânărul s-a gătit pentru a petrece într-un club de manele, însă înainte de a ieși din casă a „făcut un laiv”, pe Facebook. Aproximativ 5 minute nu scoate niciun cuvânt, doar privește la cameră. La un moment dat însă primește un apel video de la un prieten din Germania. Mihai Ovidiu răspunde, iar discuția lor devine publică.

„Ai pus-o de mulți bani de mergi la discotecă”, „Nuu dracu. Nu…”. Râd amândoi. „De-o pâine acolo”, spune Mihai Ovidiu. Cei doi tineri ajung la un moment dat să-și dea întâlnire în Germania, acolo unde timișoreanul urmează să plece „la treabă”. „Îs primit acolo? O oră două”, întreabă Mihai Ovidiu. „… vin la treabă. Să fac două, trei mii și vin acasă. Cinci mii… Vedem, Dumnezeu cu mila”, explică el.

Continuarea discuției o puteți urmări în video-ul atașat acestui material. Cei doi tineri discută despre cum ar trebui să se desfășoare lucrurile în Germania.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?