Denise Rifai râde de Viorica Dăncilă: parodia care i-a făcut pe toţi să zâmbească, de marţi seară

 

Denise Rifai a parodiat-o din nou pe Viorica Dăncilă, în emisiunea "Legile puterii", de la Realitatea TV, de marţi seară. Galeria Foto

Realizatoarea postului nostru a purtat pe cap o floare verde, aluzie la broşele pe care premierul le accesorisează de obicei la piept.

Cum a apărut Denise Rifai în emisiune, în Galeria Foto.

"După un circ de proporţii la PSD, regasită pe sine, premierul de azi al României şi preşedintele PSD a mai primit un cadou: cel de candidat PSD la prezidenţiale. Nu, nu e o glumă! Viorica Dancilă, omul politic care a şocat o ţară întreagă prin numărul şi importanţa gafelor diplomatice, prin eternele dezacorduri cu care pune în genunchi limba română ori de câte ori are ocazia, Viorica Vasilica este azi, când vorbim, candidatul PSD la prezindenţiale.

Ei bine, astăzi am văzut un nou comitet executiv la PSD, după ce, rând pe rând, ceilalţi înscrişi în competiţia internă pentru desemnarea prezidenţiabilului PSD s-au retras din această cursă internă, un CEx care a validat-o pe Viorica candidat PSD la prezidenţiale. Şi azi am mai aflat ceva de la Viorica. Nişte destăinuiri după ce s-a regăsit pe sine. Că i-a fost rănit un sentiment şi că a fost izolată în partid şi că avea interzis să vorbească cu colegii din partid. Şi că a fost în teritoriu cu ministrul de Finanţe şi că primarii nu aveau voie să vorbească cu ei în baza ordinelor primite de la Dragnea şi Codrin Ştefăneascu. Şi că s-au dat bani la televiziuni să fie vorbită de rău", a spus Denise Rifai în startul emisiunii.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Dumitru
24 Jul 09:01
Doamnă dragă sunteți un post partizan la fel cum este domnul Gușă care a fost și la putere și acum în în opoziție după ce a învățat politică a luat banii și sa făcut analist politic.matale de ce nu pronunți EOROPA cum pronunță președintele țării,și cîte greșeli face de pronunție șî tăceți mîlc o vedeți pe Viorica.EOROPA nu este pe hartă.
Răspunde
0 0
Dumitru
24 Jul 08:29
Doamna Rifai Denise pronunță Europa cum o pronunță dl.Iohanis EOROPA și voi vă faceți că nu auziți toată lumea face greșeli de pronunție chiar dl președinte înventează cuvinte la superlativ care nu sunt în vocabular.Ce zici doamna Denise.
Răspunde
0 0
Murphy
24 Jul 04:13
Ca sa o umileasca definitiv Denise ar trebui sa ia legatura cu Ozana Barabancea. Are aia o colectie de palarii ...
Răspunde
0 0
Vasile
23 Jul 21:53
Chestia cu floarea, "m-a dat pe spate" !
Super, dar să vedem şi rezultatele ! ;))
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?